Avast

Alle kundeanmeldelser

Avast

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Avast

Det å ha en god og sikker hverdag på PC-en er veldig viktig, og da det er noe som vi alle bruker mer og mer i våre liv, så kan det være verdt å ta en titt på. Spesielt om du ikke har så mye kunnskaper rundt hva som faktisk innebærer det å ha en trygg PC. Det er alltids folk der ute som vil forsøke seg på å hacke PC-en din, og få tilgang til informasjon som du absolutt ikke vil at de skal ha. Avast Software er sånn sett et godt alternativ, og sannsynligvis har du sett navnet tidligere. Har slike typer av programmer vært av interesse før? Da anbefaler vi at du leser vår kundeanmeldelse, og får vår tilbakemelding. Det kan hjelpe deg med valget ditt, så har du i det minste litt mer informasjon.

Hva du bør vite om Avast Software
Mange tror ofte at slike selskap er amerikanske, men Avast er faktisk fra Tsjekkia. Det er jo ikke veldig relevant, men det er definitivt gøy å se at selskap fra slike land kan gjøre så stor suksess. Så er det også naturligvis sånn at de startet selskapet akkurat da det var viktig med antivirus og lignende. Avast har eksistert siden 1988, og det er jo rundt den tiden som PC-er og alt det der begynte å bli mer populært.

Skal du bruke Avast så har du også muligheten til å gi prøveversjonen en sjanse. Det er noe som kan begrenset når det kommer til funksjoner og lignende, men det gir en prøvesmak på hva du kan forvente i det minste. Om du er usikker på om du vil bruke Avast, og kanskje tenker på å bruke en av konkurrentene, så bør du i det minste gi det en sjanse. Så har du mer informasjon tilgjengelig.

Hva du får med Avast
Avast som selskap startet for antivirus, men i dag har jo behovene forandret seg. Antivirus er en essensiell del av det, men generell sikkerhet og personvern er også noe du får. Du kan betale for deres VPN om du føler det er noe du vil ha. De har også programmer som skal hjelpe PC-en din med å gå raskere, og det er i det hele tatt mye forskjellig man kan prøve seg på.

Når du betaler kan du velge om du vil kun betale for en måned. For mange er det fornuftig, for det er uten bindingstid, så har du tid til å teste programmet, for å se om det er slik du vil ha det. Litt ekstra erfaring kan aldri skade, for å si det sånn!

Har du brukt Avast Software så vil vi vite mer om det, så nøl ikke med å skrive til oss og fortelle mer om dine opplevelser.