Anmeldelser av tvangssalg advokater 

Anmeldelser av tvangssalg advokater 
Tjenester

Tvangssalg advokater er spesialisert innen saker som omhandler tvangssalg av bolig, og skal ivareta sin klient sine interesser, samtidig som at de følger gjeldende lover og regelverk.

Man vil kunne trenge hjelp fra en tvangssalg advokat hvis man ikke klarer å betjene sitt huslån eller husleie, siden man da til slutt vil få varsel om tvangssalg av boligen. Det er naturlig at tvangssalgsadvokater får både negative og positiveanmeldelser, da klienten sitt ønske i de fleste tilfeller er å få beholde boligen - noe som ikke alltid er mulig å få til. I ethvert tilfelle er det sentralt for advokaten å holde seg til lovverket.

Hva gjør en tvangssalg advokat?

En norsk tvangssalgsadvokat er en advokat som har spesialisert seg på saker som omhandler tvangssalg av bolig. Deres jobb er å sørge for at prosessen fra tvangssalg-varselet blir utgitt, til boligen blir solgt på tvang, følger juridiske rammer.

De er ansvarlige for å gi råd til sine klienter om hvordan de kan stoppe tvangssalg av deres bolig, dersom det skulle være mulig.

Når trenger man hjelp fra tvangssalgsadvokaten?

Hvis du har har fått et varsel om at din bolig skal selges, så er det hovedsakelig to grunner til at det er klokt å tilkalle tvangssalgsadvokat:

 • Unngå tvangssalg: Hvis du mener det er tvil om at det ligger riktig belegg for at boligen din skal tvangsselges, så vil en tvangssalgsadvokat være i stand til å hjelpe deg med å bekrefte om det stemmer eller ikke. Med profesjonell hjelp vil du stå mye sterkere i saken enn om du prøvde å argumentere for den selv.

 • Øk sannsynligheten for å få selge boligen selv: Tvangssalg-boliger selges som regel for en lavere sum enn boliger man selger selv. I noen tilfeller er det mulig å gi en appell til domstolen om man kan få selge boligen på egen hånd. Tvangssalgsadvokaten kan gi råd om hvordan du skal forholde deg til denne prosessen.

 • Hvordan kan jeg stoppe tvangssalg?

  En av de beste løsningene for å stoppe tvangssalg er ved å refinansiere gjelden din, slik at du ideelt sett får bedre renter og nedbetalingsvilkår. På denne måten får du dekket kravene til kreditorene, og da skal tvangssalgsprosessen opphøre.

  Hvis dette ikke er nok, så vil din tvangssalg advokat gjøre det de kan for å hjelpe deg med å stoppe tvangssalget.

  Hvordan finne en dyktig tvangssalg advokat?

  Du finner tvangssalg advokater i de fleste byer. På nettstedet Advokatguiden finner du en oversikt med anmeldelser og beskrivelser avtvangssalg advokater.

  Her er noen ting du bør huske på for å velge den advokaten som best kan hjelpe deg i din sak:

  • Hva er advokatens spesialitet?

  • Hva vil det koste å ansette denne advokaten?

  • Har denne advokaten erfaring med akkurat din type sak?

  • Er denne advokaten godt kjent i ditt område eller din region?

  Noen av de mest kjente firmaene med tvangssalg advokater er Advokatfirmaet Finn i Harstad, Svensson Nøkleby Advokatfirma i Drammen, og Advokatfirmaet Schjødt i Oslo.

  Hvordan skal advokaten forholde seg til deg som klient?

  Helt fra starten av skal tvangssalg advokaten unngå å gi deg falske forhåpninger hvis det ikke er overbevisende grunnlag for at du skal kunne stoppe tvangssalget. De skal gjøre sitt beste for å forsvare dine interesser, samtidig som at de følger lovverket slik at ting blir gjort på riktig måte.

  Mer Tjenester