NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser ZenMate

  Alle liker å være i fred en gang i blant. Det å ha privatliv er en viktig greie å ha i livet, selv om man kanskje føler at det ikke er like lett som det var en gang i tiden. Spesielt på nettet når du er online. Alle advarslene man ser forteller en om at det er alltid noen ute etter dine personlige opplysninger og at du bør gjøre noe for å stoppe dem. Det er jo for så vidt sant også, da folk med dårlige intensjoner eksisterer. Men så er det slik at man ikke helt vet hva man bør gjøre, og da kan det hende at ZenMate hjelper deg. En privat VPN kan være midt i blinken. Vet du ikke hva det er? Det er ikke så farlig, bare les vår review her for mer informasjon og hvor mye det koster. Det kan være noe du sparer på!

  Informasjon om Zenmate

  Selve historien bak Zenmate er kanskje ikke så interessant, annet enn at det er et tysk selskap, og har fire ansatte. Det er ikke akkurat mange, men så trenger man heller ikke hundrevis av stykker for å drive en slik programvare, og det er jo til fordel for deg også da prisene ikke drives opp. Om du føler Zenmate er interessant for deg så er det greit å vite at det koster litt over 20 kroner i måneden for tjenesten, men det er et tilbud. Det kan utgå når som helst, og standard pris på slike ting er rundt 100 kroner i måneden. Det er ikke så ille, og det er noe som gir deg total sikkerhet og trygghet, i tillegg at det gir deg tilgang til nettsider som er ellers blokkert i Norge. Lyst å se på Netflix fra USA, det kan du med VPN! Dette er ikke noe som er eksklusivt med ZenMate altså.

  Bekymret for tjenester ved hard Brexit

  Hvordan du gjør det

  Det er en ganske enkel prosess i at du betaler for det produktet du vil ha, så får du informasjon om hvordan du skal sette opp alt sammen. Avhengig på hva du velger kan du også kjøpe beskyttelse for telefonen din og for annet utstyr som kobles til nettet. Det pleier dog å koste litt mer, men det kan det definitivt være verdt. Det er rett og slett mange fordeler med en VPN som ZenMate og om du er mye på nettet og er redd for at noen passer på deg er dette en utmerket tjeneste. Du får god fart også når du bruker andre servere, noe som er viktig å påpeke da det tidligere har vært problemer med slike ting. Og er du i utlandet med telefonen din kan du altså få tilgang til norsk sport på telefonen ved hjelp av ZenMate!

  Har du brukt tjenesten?

  Om du har vil vi gjerne høre fra deg og vite hva du syntes om det. Jo mer informasjon du kommer med desto bedre er det. Samtidig så hjelper du også andre som vurderer å bruke den!


  Anmeldelse av ZenMate

  ZenMate
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om ZenMate

  Din rangering

  FAQ

  Er ZenMate et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om ZenMate. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr ZenMate?

  ZenMate opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Programvareløsninger.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til ZenMate . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!