NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Verisure

  Sikkerhet

  er viktigere enn noensinne før. Det er slik det i hvert fall føles som når en setter på nyhetene hvor det ikke er noe annet enn dårlige nyheter, eller til og med bare "fake news". Det er i det minste noe som er bra for selskap som Verisure som selger alarmer, og egentlig en form for trygghet man ikke får så mange andre steder. Om du er ute etter en alarm så bør Verisure være høyt oppe på listen blant de du vurderer, men det er alltid greit å vite mer om et selskap før du bestemmer deg. Spesielt et som skal ha ansvar for å holde ditt hjem trygt.

  Informasjon om Verisure

  Den tidligere inkarnasjonen av Verisure er Securitas Direct, noe som er et kjent navn for de fleste. De har 30 års erfaring med å være leverandør av boligalarm og er i dag Norges ledende boligalarmleverandør. Ikke så overraskende når du vet at de har over 200 000 kunder i Norge, og over 2 millioner verden over. Det var i 2014 at Securitas gikk over til navnet Verisure og de har hovedkontor i både Malmø og Linköping. De tilbyr overvåking døgnet rundt slik at du kan sove i trygghet, eller reise på ferie i visshet om at det er noen som passer på ditt hus hjemme. Sikkerhet trenger man jo overalt i disse dager, uansett om det er til hjemmet eller til PC-en, så det er vel verdt å betale litt ekstra for.

  Hva du kan få hos Verisure

  Som de aller fleste andre selskap så får du det du betaler for med Verisure, så avhengig på hva slags pakke du kjøper så er også beskyttelsen deretter. Du kan få alarm med kamera, uten kamera, bare en innbruddsalarm og mye annet. Da Verisure aldri sover, og deres alarmstasjon er døgnåpen så kan du være sikker på at du blir passet på hele tiden. Du kan sove godt i viten om akkurat det. I tillegg blir en vekter sendt til din bolig når alarmen går for å gjenopprette sikkerheten. De ringer til og med glassmester for å ordne vinduet ditt, slik at om du er på ferie så trenger du ikke å avbryte den på grunn av innbruddet. Det du kan gjøre er å kontakte Verisure så du får en skreddersydd beskyttelse som passer akkurat deg, ditt behov og din bolig. Det er de veldig interesserte i å hjelpe med.

  Er tryggheten god hos Verisure?

  Det store spørsmålet er om Verisure holder det de lover. Om en vekter virkelig hjelper deg og at alarmsystemet deres fungerer som de sier det skal. Man blir jo veldig avhengig av det når man først har investert i det og enhver feil i systemet kan straffes veldig om en tyv kan komme inn i huset uten problemer. Så de av dere som har Verisure ønsker vi å høre fra.

  Ville dere anbefalt Verisure til venner og familie, og i tilfelle hvorfor? Om ikke, hva er årsaken til det. Her ønsker vi alle erfaringer velkomne.


  Innbruddsalarm fra Verisure

  Verisure
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Verisure

  Din rangering

  FAQ

  Er Verisure et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Verisure. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Verisure?

  Verisure opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Hus og Hage, Programvareløsninger.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Verisure . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!