NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Usenet

  Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er sikkert sant, da de fleste av oss er kyndige innen teknologi. Men det finnes visse ting som er litt mer ukjente og som kan ha en uant nytte for deg. Sannsynligvis så kjenner du til hvordan nedlasting av torrenter fungerer, og du er kanskje til og med kjent med prinsippet med fildeling via nettet. Det du får med Usenet er derimot litt annerledes, men potensielt sett mye mer effektivt og definitivt raskere om du velger å bruke det. Men da det kan virke litt overveldende med Usenet om man ikke har altfor mye informasjon om det så kan det lønne seg å lese litt om det først. Så les gjerne videre her hos oss.

  Informasjon om Usenet

  For mange av oss er internett noe som startet rundt 2000, litt før eller litt etter, men Usenet har eksistert helt siden 1979. Noe som er litt sprøtt når en tenker over det, fordi det betyr at det eksistert lengre enn world wide web eller WWW, som vi kjenner det. Og det er fordi en kan anse Usenet som forløperen til internett, og det man kan bruke Usenet til er å få tilgang til og deleinformasjon, artikler og filer med hverandre. På en måte som ikke er like enkel med internett som vi har det i dag. Det er spesielt en stor fordel med å bruke Usenet, og det er at det ikke er overvåket eller kontrollert av noen, og at du kan få tilgang til alt du ønsker. Noe som man ikke får med internett.

  How to use Usenet

  Hva du kan bruke Usenet til

  Usenet startet opprinnelig som en plattform, eller en struktur, hvor man kunne dele artikler og dokumenter med hverandre, og i begynnelsen var det begrenset i forhold til utstrekning. Dette er noe som har utvidet seg kraftig med årene, og naturligvis så benytter Usenet seg av internett, da det ikke ville overlevd ellers. Nå brukes det til å "hoste" ulike filer, mest av alt filmer, spill og tv-serier, som man da kan laste ned. For å få lov til å laste ned så må man muligens betale for tillatelsen, men det handler ikke bare om underholdning. Det er et nettverk for å kommunisere med hverandre, hvor informasjon kan bli spredt på en mer effektiv måte. For å gi deg et klarere bilde av hvor mye informasjon som finnes, så må en Usenet server takle over 10 terrabyte med data hver eneste dag. Da sier det seg selv at det er en regelrett gullmine for bortimot alt du skulle behøve på nettet.

  Har du brukt Usenet?

  Om du ha rdet så vil vi gjerne lese om dine opplevelser og hva du gjorde mens du brukte det. Også om du synes det var enkelt eller ei å bruke da det kan virke som en ganske komplisert greie for mange. Så skriv til oss og fortell om din erfaring.


  Hvordan du bruker Usenet

  Usenet
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Usenet

  Din rangering

  FAQ

  Er Usenet et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Usenet. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Usenet?

  Usenet opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Programvareløsninger.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Usenet . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!