NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Tutorialspoint

  Føler du at du mangler noe i hverdagen? Hadde du engang store drømmer, som du egentlig har nedprioritert, men egentlig ikke vil legge bort? I dag er det nesten aldri for sent å jakte på drømmene sine. Dersom du vil studere for å få et annet yrke eller bare lære for å fylle på litt kunnskap, så kan du nå få hjelp på internett. Du trenger ikke flytte eller gå inn i en 100 % studenttilværelse. Du kan faktisk fortsette med livet ditt som før, bare utnytte litt fritid til å studere i stedet. Utdanning på nettet er enkelt, billig og nyttig. Her på vår side kan du lese om ulike nett-portaler som tilbyr utdanning og kurs. Sjekk anmeldelser fra andre og les om deres erfaringer og tilbakemeldinger. Slik kan du se om portaler som Tutorialspoint eller andre kan passe for deg.

  Generell informasjon om Tutorialspoint

  Det ligger en tanke og ide bak utviklingen av Tutorialspoint, og det er at noen mennesker kan lære bedre når de er hjemme i sin egen komfortsone. Ideen ble satt til liv i 2006 av en enkel HTML opplæringsguide og tilbakemeldingen var enorm. Dette fikk hjulet til å spinne videre og nye kurs og guider ble tilført i tjenesten. I dag tilbyr Tutorialspoint utallige tutorials og artikler innenfor mange ulike emner. Innholdet og ressursene på Tutorials er fritt tilgjengelig, og ingen blir presset til å melde seg inn. Grunnen til dette er at kunnskap skal være lett tilgjengelig for alle.

  Teamet bak Tutorialspoint er en gruppe profesjonelle fra ulike steder i India. De er utdannet i ulike utdanningsinstitusjoner, noen med teknisk bakgrunn og andre med annen bakgrunn. De er svært forskjellige, men alle har en ting til felles og det er at de jobber hardt for å tilby tutorials med høy kvalitet til alle leserne. Det har tatt nesten 14 år å bygge denne store samlingen med opplæring innen ulike emner. Tutorialspoint har hovedvekt på opplæring innenfor data og IT, programmering og andre ingeniør- og ledelsesemner.

  Produkter og tjenester på Tutorialspoint

  Tutorialspoint er inndelt i fire ulike kategorier: Bibliotek, Kurs, E-bøker og Premium Pakker.

  Biblioteket er gratis, og det er det største biblioteket online med tutorials. Inne i biblioteket finner du mange ulike emner og de varierer fra sport til web-utvikling, matematikk eller ledelse. Det er så mange emner at det beste er å rett og slett søke på favoritt-emnene dine. Du finner til og med guider for sinnemestring eller hvordan du kan lære å tolke kroppsspråk.

  Kategoriene Kurs og E-bøker inneholder komplette kurs. Noen er i form av videoer og noen er E-bøker. Disse kan du kjøpe og få tilsendt hjem. Du kan filtrere etter emne, utgiver, pris, språk eller etter nivået ditt: nybegynner, viderekommen eller ekspert.

  Til slutt har vi kategorien Premium Pakker. Dette er komplette læreprogram innenfor ulike emner. Pakkene inneholder som regel både videoer og E-bøker.

  Kundeanmeldelse

  Vi er svært interessert i å høre fra mennesker som har benyttet Tutorialspoint for å lære seg noe eller fylle på utdanningen. Uansett om du har brukt tjenesten til en veiledning eller to, eller tatt komplette kurs ønsker vi å få vite om din opplevelse av tjenesten.

  Tutorialspoint
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Tutorialspoint

  Din rangering

  FAQ

  Er Tutorialspoint et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Tutorialspoint. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Tutorialspoint?

  Tutorialspoint opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Tutorialspoint . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!