NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser TheLocal.no

  På tross av det mange nordmenn tror om Norge så er Norge et veldig attraktivt land, og et populært et også. Kanskje fordi vi har fått et litt overfladisk forhold til landet vårt så vet vi kanskje ikke helt hvor viktig det er i verden, og hvor mange mennesker som vil komme hit. Det er tross alt en grunn til at en side som TheLocal.no eksisterer. Det er sannsynligvis en side som du og jeg ikke bruker så mye, for det er en slags nyhetsside for utlendinger eller for folk som ikke bor i Norge, men som kanskje er interessert til å komme hit. Er det sånn at du er interessert i å vite mer om denne siden kan du kanskje lese vår kundeanmeldelse? Da kan du gi tips og råd til venner som kanskje er interesserte til å reise til landet vårt!

  Litt informasjon om TheLocal.no

  Dette er som sagt en slags internasjonal nyhetsside om Norge som er på engelsk. VG og Dagbladet er jo aviser mange av oss bruker, men med mindre noe helt uvanlig skjer så får du dem ikke på engelsk. Som de selv sier, "Norges nyheter på engelsk". Leser du jevnlig på denne siden vil du bli oppdatert med alt det som er viktig når det kommer til hendelser i landet vårt, men også angående ting rundt om i Europa. Så det er på mange måter en veldig god side å bruke, og de har også en egen kategori for "Jobs in Norway". Og her det som oftest snakk om jobber som har visse krav til høyere utdanning, så dette er kanskje ikke stedet for de som vil få arbeidstillatelse ved rengjøring eller slike ting. Men det er faktisk overraskende mange forskjellige jobber reklamert der, som du kan søke på direkte om du vil. Om dette er noe du er ute etter er det verdt en titt, og har du litt erfaring så kommer du langt med det også!

  Clearing my head before the local - No Mic - Crash speedrun 100% Complete

  Betal for en bedre opplevelse hos TheLocal.no

  Om det er sånn at du liker innholdet hos TheLocal.no og vil ha mer så har de også en betalingstjeneste du kan dra nytte av. Du kan betale for å bli medlem, og da får du større tilganger til nettsiden deres, bedre artikler og du kan bli en del av nettsamfunnet der. Da får du også ubegrenset tilgang og bruk av deres mobilapp, som ellers har begrensninger på seg. Alt dette avhenger jo så klart på om du faktisk liker det de lager, men om du gjør det så kan du jo ta en titt på hva de tilbyr mer. The Local som nettside har eksistert siden 2004, så det er tydelig at de vet hva de driver med, og da kan det jo være av interesse for deg også!

  Har du brukt TheLocal.no selv mye eller kjenner du andre som har gjort det kan du gjerne skrive til oss via kontaksksjemaet. Din erfaring og tilbakemelding er viktig for oss, så nøl ikke!


  Eksempel på innholdet hos TheLocal

  TheLocal.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om TheLocal.no

  Din rangering

  FAQ

  Er TheLocal.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om TheLocal.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr TheLocal.no?

  TheLocal.no opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Jobbsøk, B2B og Outsourcing.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til TheLocal.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!