NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser The Insiders

  Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjøre å tilpasse seg og bli med på veien. men til tross for det er det ikke sånn at ting har forandret seg så utrolig mye noe vi kan se med The Insiders. Greit nok, selve metoden det blir gjort på er nytt og måten man når ut til mennesker er annerledes, men i bunn og grunn handler det om reklame. Har du ingen anelse om hva vi snakker om? Vi klandrer deg ikke, så les heller videre for å få mer informasjon og se om det er noe du kan ta del i. Om ikke så vet du i det minste litt mer om hvordan reklame i dag fungerer på sosiale medier og hvordan folk du kjenner kan være med på det!

  Informasjon om The Insiders

  The Insiders høres mer ut som en tv-serie enn noe annet, men det er ikke tilfellet her. Dette er et amerikansk selskap med kontor i Europa, og hva det er kan være litt vanskelig å forklare. I bunn og grunn handler det om at vanlige mennesker får muligheten til å reklamere et produkt på sosiale medier. Mot betaling så klart, men det er visse krav for at man skal få lov, som i at man må ha nok følgere og slike ting. Det er en enkel prosess sånn sett, og det er en kul måte å prøve nye produkter på, og samtidig få litt penger for det også. Det er store selskap man er i samarbeid med her, og vi regner med at anmeldelsene bør stort sett være positive. Vi kan ikke innbille oss at verdenskjente selskap er så interesserte i å få dårlige anmeldelser i et slikt samarbeid.

  Torsdagsklubben - Thomas Giertsen tilbyr tjenester i Polen

  Hvordan det fungerer

  Det du må gjøre er å registrere deg, fylle ut et skjema og deretter søke om å å bli med på forskjellige reklamekampanjer du er interessert i. Du kommer ikke til å bli valgt til alle sammen, men om du gjør det får du tilsendt en pakke hjem med produktet. Da er det meningen at du skal teste det så mye som mulig før du lager en video hvor du forteller om produktet og gir en review om det. Klienten du jobber for får naturligvis all informasjon, fordi det er som en slags undersøkelse for dem for å se om det de har laget er bra eller ikke og om det kommer til å bli populært. Det er en gøyal måte å komme i kontakt med store selskap på og om mulige utvide ditt nettverk. Samtidig er det morsomt å prøve nye produkter og føle at du er med i en slik prosess. Det er jo noe å teste!

  Er du en Insider?

  Om du har prøvd dette så vil vi vite mer om det så skriv til oss og fortell hva du synes og om du ville gjort det igjen!


  Hvordan reklame på sosiale medier fungerer

  The Insiders
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om The Insiders

  Din rangering

  FAQ

  Er The Insiders et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om The Insiders. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr The Insiders?

  The Insiders opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til The Insiders . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!