NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Social Nomads

  Det å bli en influenser er mer i vinden enn noen gang. Det kan være litt forvirrende for de eldre av oss, men sosiale medier er utrolige viktige i disse tider. "Alle" er på sosiale medier, enten det er Twitter, Facebook eller Instagram, eller kinesiske Weibo. Det gjør at også de store selskapene har en stor tilstedeværelse der. Det er en grunn til at Cristiano Ronaldo tjener mer på Instagram enn lønna han får fra Juventus, i året. Det er dog ikke det aller letteste å gjøre seg bemerket på sosiale medier, da det er bokstavelig millioner med de samme ambisjonene. Så da er Social Nomads der for å hjelpe deg!

  Om Social Nomads

  Om ikke annet så er Social Nomads en veldig moderne bedriftsidé, for det å gi kurs i hvordan en skal bygge sitt eget merke og bli lagt merke til på sosiale medier var vel egentlig ikke mulig for bare ti år siden. Vi hadde jo ikke en gang Instagram før i oktober 2010, og det tok jo litt tid før det tok av og ble til det vi ser i dag. Det som for oss kan virke ganske uskyldig er faktisk gjennomtenkte planer for hvordan man skal best nå ut til folk. Når du ser visse folk på Instagram prate om noe, så har de veldig ofte blitt bedt om å prate om et spesifikt emne, mot betaling så klart. Det føles jo litt synd, at sosiale medier skulle bli så pengedrevet av brukerne, da den opprinnelige ideen var å skape en måte for å knyte folk sammen ved å dele sine personlige opplevelser.

  Hvordan Social Nomads

  Spørsmålet er jo hva Social Nomads faktisk gjør, hva de kan tilby de som velger å bruke de. Det de gjør er å tilby kurs i hvordan man skal bli en influenser. Igjen, et veldig moderne fenomen. Hvor man blant annet fokuserer på hvordan man skal være positiv, hvordan man skal få så mange følgere som mulig, og det siste og muligens aller viktigste, hvordan man tjener penger av det. Alt dette, og mer, kommer med en pris, som du kanskje kunne innbille deg. Hele kurset til Social Nomads koster over 50 000 kroner å ta, og de oppfordrer deg til og med å ta lån hos PayPal om du ikke har råd til kurset. Men om en føler det er verdt så er det vel egentlig ikke noe problem.

  Deres erfaringer med Social Nomads

  Men spørsmålet vi ønsker å stille, og som mange andre også kanskje lurer på, er om den prisen er verdt det? Om du har brukt Social Nomads, eller andre lignende program, følte du det var verdt det til syvende og sist? Det er klart, suksess avhenger mye på hvordan du selv tar deg an det, så mye av ansvaret ligger på en selv. Følte du dog at det var mye å lære av Social Nomads, og at hele prosessen hjalp deg?

  Om du har brukt tjenesten selv, eller kjenner andre som har gjort det ønsker vi dine innspill velkommen!


  Intro om Social Nomads

  Social Nomads
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Social Nomads

  Din rangering

  FAQ

  Er Social Nomads et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Social Nomads. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Social Nomads?

  Social Nomads opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Programvareløsninger, Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Social Nomads . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!