Skinwallet

Alle kundeanmeldelser

Skinwallet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Kiwi Taxi
Kiwi Taxi
0 Anmeldelser

Folk har forskjellige behov i dag enn de hadde for noen år siden. Verden har blitt globalisert til en veldig stor grad, og den har også...

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo The Insiders
The Insiders
0 Anmeldelser

Det er nå sånn at verden har forandret seg, mye på de siste årene. Vi er i et nytt paradigme og det er om å gjø...

Skinwallet

Har du noen gang hørt om CSGO eller såklarte skins? For noen er det bare teksturer eller drakter for et spill. For andre er CSGO-skinn en blomstrende virksomhet, og en investering i digitale varer. Noen mennesker behandler CSGO-skinn som en rask pengekilde eller tilgang av luksusvarer. Uansett hva tilfellet er, er skinn en viktig del av Global Offensive-kulturen.

Hos Skinwallet kan du selge dine gamle skins eller skaffe nye for ekte penger. Du kan bruke det til å kjøpe nye skins eller utbetale din opptjente saldo til e-lommeboken du selv velger. Ved å sette priser og selge skins har dette blitt en populær måte å tjene penger for mange.

Om Skinwallet
Teknisk sett er CSGO-skinn teksturfiler som tilbyr forskjellige looks til standardvåpen som er tilgjengelige i CSGO. Skins er visuelle eiendeler, noe som betyr at de ikke endrer noen av våpenenes statistikk eller funksjoner. Du kan få dem ved å spille spillet, åpne saker eller bytte dem. Hvis du ønsker å kjøpe CSGO-skinn har du ikke mange alternativer. Gjennom Steam Community Market er det individuelle tilbud, tredjepartsmarkeder og forskjellige nettsteder. Selvfølgelig har hver av disse metodene sine fordeler og ulemper som bør være kjent før du bestemmer deg for hvor du skal kjøpe eller selge CSGO-skinn.

Hvordan bruke Skinwallet
Skinwallet er et masseinnskuddsnettsted som lar deg selge CSGO-skinn i et stort antall på få minutter. Det er en betalende nettside og ønsker å være den beste på markedet. For å bruke Skinwallet må du koble til Steam-kontoen din og sette beholdningen din til offentlig slik at den er synlig. Deretter velger du bare hvilke CSGO-skinn du vil selge til, og du må deretter godta prisen for å slege før kan du fortsette til en Steam-transaksjon. Nå er alt du trenger å gjøre å sjekke om transaksjonen er i orden og godkjenne den. På denne måten er alt i dine hender, noe som er viktig for Skinwallet. Du kan også få dine opptjente penger betalt ut til Paypal-kontoen din.

Skinwallet er en rask måte å selge CSGO-skinn på - du kan gå fra første pålogging til å få penger utbetalt til Paypal på få minutter om du er heldig. Programmet er bygd på spesialdesignede sikkerhetstiltak som gjør det mer beskyttet for brukerene. Dette skal sørge for at du aldri vil bli lurt om du holder deg til prosessen. 

Erfaringer med Skinwallet
Har du noen gang prøvd Skinwallet? Del gjerne erfaringen din ved å legge igjen en kundeanmeldelse for å hjelpe andre i samme situasjon. Var det enkelt å finne frem til det du skulle? Føler du at det var trygt å bruke plattformen for å handle og selge ulike Skins? Gikk betalingen riktig for seg? Du er velkommen til å skrive en tilbakemelding om Skinwallet og dermed gi andre en pekepinn på hva denne nettsiden har å tilby.

Hva synes andre brukere om denne plattformen? Levde den opp til forventningene? Les anmeldelsene om Skinwallet her for å bli klokere om dette er nettsiden du har lett etter. Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside.