NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Rosabel

  Det å barbere deg med et godt utstyr kan være helt avgjørende for hvordan huden din ser ut. Du må jo også vite hvordan du bør barbere deg, men uten en god høvel så er det vanskeligere å gjøre. Det sagt så finnes det veldig mange ulike høvler å velge mellom i markedet, og det å finne en som passer deg og din hud kan være en vanskelig oppgave. Da er det kanskje verdt å gi sjansen til Rosabel? Det er en abonnementstjeneste som gjør at du kan få en stadig og jevn strøm av barberingsblader tilsendt deg. Så la oss se litt nærmere på hva det hele går ut på.

  Om Rosabel

  Rosabel er et av de selskapene som forsøker å gjøre seg bemerket og gjeldende på en alternativ måte. Om de skulle solgt sitt produkt via de vanlige kanalene så hadde det vært lett for de å bli slukt opp av de større selskapene som eksisterer. På denne måte som Rosabel har bestemt seg for å gjøre det så går de til kunden direkte, uten mellommenn og resultatet kan være gledelig for mange, om de ønsker å dra nytte av tilbudet. Det du får med Rosabel er svenskproduserte barberingshøvel for kvinner. Det er definitivt på sin plass å nevne at dette er ment for kvinner, og selv om menn kan bruke høvelen så er det ikke det det er laget for.

  Hvordan det fungerer

  Som med mange andre abonnementstjenester så får du to uker gratis hos Rosabel. Da har du nok med tid til å teste produktet og se om det er for deg. Noe som er viktig, fordi selv om det ikke finnes noen bindingstid på Rosabel så er det jo dumt å betale for en pakke som du kanskje ikke liker. Så dra nytte av at du kan teste det hele ut først. Da får du tilsendt et håndtak med blad, i tillegg til en stor boks barberingsgele. Det eneste du må betale er frakten, som er på 139 kroner i måneden. Så er det jo opp til deg å vurdere om det er verdt det eller ei naturligvis. Om du da er fornøyd med høvelen så kan du tegne abonnementet, hvor du forteller Rosabel hvor ofte du barberer deg, og hvor ofte du ønsker å få tilsendt blader. Du kan velge mellom hver 2. måned, hver 3. måned eller hver 5. måned. Og om du synes det blir for mye så kan du bare avslutte abonnementet og gå tilbake til det du brukte før.

  Bør man bruke Rosabel?

  Dette er et spørsmål som bare kan besvares av de som har brukt Rosabel, eller om du gjør det selv. I den ånd så ønsker vi å oppfordre de av dere som har benyttet denne tjenesten til å skrive til oss og fortelle hva dere syntes. Vil dere anbefale det til venner og familie, og hvor lenge har dere brukt det selv?

  Vær litt snill og hjelp andre som vurderer å kjøpe Rosabel!


  Hvordan du bør barbere beina dine

  Rosabel
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Rosabel

  Din rangering

  FAQ

  Er Rosabel et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Rosabel. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Rosabel?

  Rosabel opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Posttjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Rosabel . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!