NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Rail Nation

  Dataspill har raskt blitt en av de mest vanlige og populære underholdningsmetodene i dag. Mange av oss ble gjerne introdusert til nye spill gjennom venner, men det finnes andre måter også! Rail Nation er et flerspiller online rollespill dataspill (MMORPG; Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) der man kan spille som en del av et lag og kjempe mot andre spillere om ressurser. Er du en ivrig online spiller, eller jernbane-entusiast? Her kan du lese om andres erfaringer med Rail Nation for å finne ut om dette er noe du kunne tenke deg å prøve.

  Om Rail Nation

  Rail Nation er et online simulert spill der man tar kontroll over tog og jernbaner med mål om å vokse og forbedre jernbanesystemet. Spillet var etablert av Bright Future og publisert av Travian Games på Android mobiler. Det er lite informasjon tilgjengelig på nettet om hvem som har produsert Rail Nation. Spillet har en 8,5 av 10 vurdering MMO & MMORGP Games.

  Produkter og Tjenester hos Rail Nation

  Spillere kan velge mellom "Western Pacific Railroad" og "Eastern Atlantic Railway". Som spiller må man vokse byen så raskt som mulig ved å utvide jernbanestasjoner og servicer. Når en spiller har vunnet starter spillet fra begynnelsen. Mesteparten av spillet er fokusert på økonomisk vekst, ved å forandre og administrere ressurser slik at spillere kan fortsette å vokse og utvide jernbanesystemet. I tillegg må spillere lage nye tilkoblinger slik at man får tilgang til råvarer fra andre byer. Handel er også et viktig aspekt av spillet som gjør det mulig for spillere å bytte varer og råvarer med andre spillere, slik kan spillere vinne flere poeng. Rail Nation tilbyr en rekke forskjellige lokomotiv som har unike styrker og svakheter.

  Det første og billigste lokomotivet på listen er Swallow som koster $15,000, har 2 vogner og har en hastighet på 50km/t. Bat koster $165,000, har 5 vogner, og en hastighet på 70km/t. Odin koster $275,000, har 4 vogner og har en hastighet på 100km/t. Apollo koster $500,000, har 8 vogner og en hastighet på 70km/t. Unicorn koster $800,000, kan holde 10 vogner, og har en hastighet på 95km/t. "Orge" koster $1,400,000, kan ha 11 vogner og har en hastighet på 90km/t. Titandet dyreste lokomotivet tilgjengelig koster $2,500,000, kan ha hele 40 vogner, og har en hastighet på 50 km/t. Nettsiden er ikke den enkleste i bruk, og den kunne vært mer oversiktlig.

  Komplimenter, Klager og Tips til Rail Nation

  En kort tilbakemelding går en lang vei når det kommer til spill. Med så mange å velge mellom er det alltid kjekt å vite hva andre syns om spill. Har du erfaring med å spille Rail Nation? Levde det opp til dine forventninger? Hvordan likte du spillet i forhold til andre MMO spill? Lytter Rail Nation skaperne til sine spillere? Hvem passer dette spillet for? Finnes det aspekter av spillet som du syns kunne forbedres? Skriv en kort kundeanmeldelse om dine opplevelser, gode eller dårlige, slik at din tilbakemelding kan hjelpe andre å finne ut om dette er det rette spillet for dem.

  Rail Nation
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Rail Nation

  Din rangering

  FAQ

  Er Rail Nation et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Rail Nation. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Rail Nation?

  Rail Nation opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Rail Nation . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!