NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser K7 Computing

  Med tanke på at vi er mer og mer på PC-en og surfer på nettet er det ikke så er det ikke rart at folk ser på alternativ til å beskytte seg så godt som mulig. Det er flere ulike måter å gjøre det på, og ikke minst flere program man kan velge mellom. Det avhenger litt på hva behovet ditt er og hva du driver med. Er det for jobb, studier eller for privatbruk? Samtidig kan man kanskje si at uavhengig hva det skulle være så trenger man beskyttelse, så kanskje kan K7 Computing være løsningen for deg? Kanskje du ikke har hørt om dem tidligere, og da er det jo greit å få så mye informasjon som mulig. Man bør ikke være ubeskyttet i hvert fall, så les mer for å få vite alt du trenger om K7 Computing.

  Ting å vite om K7 Computing

  Dette er et selskap som ble etablert i 1991, noe som betyr at de var en av de første som fokuserte på IT-sikkerhet og alt som er rundt det. Det tilsier at de har ganske god kontroll på det de gjør, og at de har den nødvendige kvaliteten for at du som kunde skal være sikker. Med tanke på at de har over 20 millioner kunder er det også noe som gir en viss tillit til dem. Det er et indisk selskap, ikke at det har så mye å si, men indere er kjente for sin ekspertise i området. Hvorvidt du legger vekt på det eller ei er en annen sak. De har løsninger både for privatbruk og om du har et selskap, så du kan velge og vrake. I tillegg har de et stort ansvar om du bruker dem og noen klarer å bryte seg inn, men det får vi håpe ikke skjer!

  Toyota MYT Tilkoblede tjenester

  Hva du kan få hos K7 Computing

  Som du kan tenke deg så er det et ganske komplett utvalg av produkter å velge fra, det betyr blant annet anti-virus, både for PC, Mac og dine smarttelefoner. De har også noe som heter Ultimate Security og Total Security. Det er naturligvis visse forskjeller i de produktene, men vi kan nok tenke oss at førstnevnte er den dyreste av de to. Noe annet som er bra er at du kan kjøpe løsninger for flere enn bare deg selv. Så om du kjøper for familien har du muligheten til det. Det koster jo litt mer, men det synes mange er verdt. Og det er jo greit å ha, spesielt med tanke på at alle er på nettet, selv de aller minste. Så å passe på at ingenting galt skjer kan være verdt pengene.

  Det er en av grunnene til at vi ønsker å lese om kunders erfaringer med produktet. Uansett om det er positivt eller negativt vil vi at du skriver til oss og forteller mer. Da kan våre andre lesere bestemme seg for om de vil bruke K7 Computing eller ei. Det er jo tross alt poenget med siden vår!


  Litt historie om anti-virus

  K7 Computing
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om K7 Computing

  Din rangering

  FAQ

  Er K7 Computing et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om K7 Computing. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr K7 Computing?

  K7 Computing opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Programvareløsninger.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til K7 Computing . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!