5 bedrifter

Jobbsøk, B2B og Outsourcing

...

  Jobbsøk, B2B og Outsourcing

  Mange selskaper velger outsourcing, eller Utkontraktering, som en kostnadseffektiv måte å skaffe arbeidskraft. Å kjøpe programvaretjenester fra andre B2B-selskap er ofte mye billigere sammenlignet med å utvikle din egen programvare og det er vanlig at selskap kjøper tjenester innen f.eks. lønnsadministrasjon og regnskap fra andre selskap.

  Å søke jobb kan være en utfordring. Rekrutterere jobber aktivt for å koble riktig person med riktig arbeidsstilling, og det finnes et bredt spekter av jobbportaler online. Selv om det finnes mange plattformer for jobbsøkere, er konkurransen hard og det kan være vanskelig å vite hvilken jobbportal du skal bruke. Hvordan vet du egentlig hvilket selskap som er best? Vi har laget en oversikt over selskap som tilbyr tjenester innen jobbsøk, B2B og outsourcing. I denne kategorien finner du også andre selskapsrelaterte tjenester, for eksempel selskap som skriver ut visittkort eller tilbyr forskjellige typer programvare for din bedrift.


  Logo TjenesteTorget
  TjenesteTorget
  2 Anmeldelser

  Du vet den følelsen når du skal kjøpe noe, men har egentlig ikke så mye informasjon om hva som finnes av alternativ? Hvor...

  Logo CVGuru
  CVGuru
  1 Anmeldelser

  Det er ingen tvil om at det er et tøft jobbmarked der ute, og det er noe som man kan si for bortimot alle bransjer. For en person som akkura...

  Logo I amsterdam
  I amsterdam
  0 Anmeldelser

  Det å komme seg vekk fra byen man har vokst opp i kan være bra på mange mulige måter. Spesielt om man velger å flytte...

  Logo TheLocal.no
  TheLocal.no
  0 Anmeldelser

  På tross av det mange nordmenn tror om Norge så er Norge et veldig attraktivt land, og et populært et også. Kanskje fordi v...

  Logo Adservice
  Adservice
  0 Anmeldelser

  Er du på jakt etter en tjeneste som kan hjelpe deg med å generere trafikk og salg gjennom nettsiden eller bedriften din? Det finne...

  Jobbsøk, B2B og Outsourcing

  Leter du etter et pålitelig arbeidsområde å leie for teamet ditt? Kanskje du leter etter en ny jobb? Det finnes mange alternativer som kan dekke dine behov når det gjelder å finne en passende tjeneste. Vi kan godt forstå at det kan føles forvirrende når man søker jobb; hvor finner du egentlig tjenestene du trenger?

  For å gjøre søket ditt enklere, ønsker vi på NorskeAnmeldelser å hjelpe deg ved å samle alle selskap i servicebransjen på ett og samme sted. Her finner du anmeldelser fra ekte brukere og ved å lese om de forskjellige selskapene kan det være lettere for deg å finne det du leter etter samtidig som du får et glimt av selskapets omdømme på nett.

  Så hvordan finner du tjenestene du trenger?

  1. Finn en leverandør som er bevisst og kunnskapsrik. Du vil selvfølgelig ha en leverandør som forstår behovene dine. Som selskap vil du at leverandøren skal vite hva dine produkter, tjenester, teknologi og industri handler om.

  2. Sørg for at du vet hva du vil ha fra en tjenesteleverandør. Hvis du ikke vet hva du vil, finnes det ingen tjenesteleverandør som kan oppfylle alle kravene dine.

  3. Sørg også for at du har realistiske forventninger. Tjenesteleverandører vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med å løse problemet ditt, men du må kunne betale dem deretter, så sett tydelige og klare forventninger!!

  4. Sørg for å alltid prioritere kvalitet fremfor kvantitet når du ansetter noen eller et selskap til å gjøre en jobb. Det samme gjelder din egen arbeidsmoral, så kvalitetene dine når du søker jobb! Det handler ikke alltid om hvor mye du kan få gjort på en dag, men hvor godt du gjør det!

  5. Til slutt spiller motivasjon en stor rolle i servicebransjen! Enten det er klager eller komplimenter, hjelper det tjenesteleverandøren din med å skille seg ut når du legger igjen anmeldelser. Når du gir tilbakemelding om en tjeneste, hjelper det selskapet med å forbedre seg, så det er viktig å legge igjen tilbakemeldinger slik at både kunder og selskaper kan dra nytte av erfaringene dine..