NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hostkey

  Vi lever til en stor grad i en ny hverdag, hvor måten bedrifter opererer på og tjenester man får har forandret seg veldig fra bare noen få år siden. Så på mange måter gjelder jo å tilpasse seg så godt som mulig, eller så sliter man, spesielt om man er i teknologisektoren, eller har en bedrift som er avhengig av nettjenester. Mye handler jo også om kunnskap, og man kan ikke forbedres med hjelp av noe som man ikke en gang vet eksisterer. Så det å få informasjon og ta det til seg er viktig det også. Derfor bør du kanskje lese vår review av Hostkey, et selskap som tilbyr deg servere og cloud-tjenester på et svært høyt og avansert nivå. Høres det interessant ut og kanskje noe du trenger? Da anbefaler vi faktisk at du leser videre!

  Forskjellige detaljer om Hostkey som selskap

  Hostkey har det man kan kalle for hovedkontor i Amsterdam. Men da det er en bedrift som baserer seg på nettbaserte tjenester kan man også si at de er overalt. Det som er spesielt med Hostkey er selve kvaliteten på det de tilbyr, for de er ikke de eneste som gir deg dedikerte servere. Men de er et av få selskap som gir deg så mye kraft, at du kan ha nesten hva du vil på siden din, og serverne til Hostkey takler det. Det er uvanlig, for som oftest vil servere bare ha tekst og bilde, men med Hostkey er det mye bedre utvalg. De finnes så klart overalt i verden, og når du velger å komme i gang med dem er det også sånn at du får flott service når du jobber med deres servere. Så du får alltid support om du skulle behøve det, for du jobber på deres PC-er, for å si det sånn.

  Eiganes og Våland hjemmebaserte tjenester avdeling Tasta

  Hva du får!

  Det at de tilbyr mange forskjellige serverløsninger er ikke så spesielt, selv om kvaliteten er god. Det som er mer spesielt er selve kraften du får med serverne deres, om du er villig til å betale. Blant annet kan bruke grafikkort som NVIDIA RTX 3080, som i skrivende stund er bortimot det beste og nyeste du kan få. I tillegg har de ssvært sterke prosessorer som gir enda mer kraft og stabilitet i ytelsen. Det er rett og slett et fenomenalt opplegg, men som sagt, det koster. Den dyreste pakken deres koster rundt 1500 kroner i måneden, men om det er sånn at du har behov for det har du sannsynligvis også råd. Og det er verdt det, ikke minst fordi du også får 24 timers service når du enn behøver det. Hostkey tilbyr i tillegg mye annet godt, og det er vel verdt å ta en titt om det er noe som interesserer deg. Om ikke annet for å vite hva som finnes der ute.

  Har du vært kunde hos Hostkey eller har andre erfaringer med selskapet nøl ikke med å skrive til oss og fortelle oss om det!


  Få GPU servere med NVIDIA RTX 3080 kort hos Hostkey

  Hostkey
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Hostkey

  Din rangering

  FAQ

  Er Hostkey et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Hostkey. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Hostkey?

  Hostkey opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Programvareløsninger.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Hostkey . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!