NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hjem & Hageklubben

  Skulle du ønske du hadde grønne fingre?

  Det er ikke alle som har det. Men fortvil ikke! Med Hjem & Hageklubben kan du lære mye alt det grunnleggende for å oppnå et vakkert hjem, og med en nydelig hage eller potteplanter, som du har grod selv! Det kan være slitsomt å vite hvor man skal begynne med noe nytt. Hagearbeid er også komplisert på mange måter, men slettes ikke umulig. Det bare virker sånn når man er helt fersk, og uviten. Hjem & Hageklubben er et selskap som tilbyr abonnement der kunder regelmessig får bokpakker om forskjellige aspekter av hus og hagearbeid, i tillegg til matlaging - alt man trenger for å skape et innbydende og koselig hjem! Les videre og finne ut mer om selskapet og hva andre kunder syns om dem.

  Om Hjem & Hageklubben

  Hjem & Hageklubben har hovedkontor i Akergata i Oslo, og er eid av Cappelen Damm AS. Målet deres er å gjøre hagearbeid og koselige hjem mulig for alle som ønsker det. Deres abonnement er ment for å gjøre dette så lettvint som mulig!

  Produkter og Tjenester hos Hjem & Hageklubben

  Selskapet selger diverse produkter som hjelper å skape et koselig og vakkert hjem, i tillegg til viktig kunnskap og tips til hvordan å lage og stelle sin egen hage med suksess! De tilbyr nye kunder en gratis hagepakke som inneholder boken Dyrking i pallekarm; prinsipper er at avling krever ikke hageparsell eller stor hage, og man trenger ingenting slikt for å begynne. Med pallekarm og jordsekker kan man lage det perfektet bedet til og med på asfalt, skriver de på sin nettside. I tillegg får man gratis hagehansker til planting. De er laget av et solid gummimateriale og en størrelse som passer alle. Sist får man en knepute som er praktisk som kneunderlag mens man steller plantene, og forbereder pottene. Velkomstpakken er gratis, men kunder må selv betale frakt på 79kr. Etter at man har mottatt velkomstpakken blir man tilsendt bokpakker full av informasjon innen hjem og hage sirka en gang i måneden, rett hjem på døren eller postkassen. Bokpakkene er laget for å skape inspirasjon glede og mange flotte ideer til hjem, hage, i tillegg til matlaging. Uansett om man bor i by eller bugde, hus eller leilighet. Man får 10 bokpakker i året, og abonnementet har ingen bindingstid - har man betalt for en ordinær bokpakke før man kansellerer, og deretter kan man stoppe abonnementet når som helst.

  Komplimenter, Klager og Tips til Hjem & Hageklubben

  Hvem elsker ikke et koselig hjem med en vakker hage? Det er ikke alle som har grønne fingre, men det er ikke så vanskelig å skape til virkelighet som man kanskje tror. Man trenger ikke å streve seg gjennom mangfolding med informasjon på nettet og bli overveldet, men kan for eksempel abonnere til Hjem & Hageklubben. Har du abonnert til denne tjenesten tidligere? Hva slags erfaring har du? Er det verdt pengene? Din tilbakemelding kan hjelpe andre å gå for eller styre unna dette selskapet. Gi oss en liten kundeanmeldelse og gjør en tjeneste for andre.

  Hjem & Hageklubben
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Hjem & Hageklubben

  Din rangering

  FAQ

  Er Hjem & Hageklubben et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Hjem & Hageklubben. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Hjem & Hageklubben?

  Hjem & Hageklubben opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Hus og Hage.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Hjem & Hageklubben . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!