NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gamekit

  Gaming

  har kommet for å bli og på mange måter har det blitt en egen industri hvor om du er god nok så blir du rik av det. Det i seg selv motiverer veldig mange til å finne ulike løsninger og forskjellige måter å tjene på det, om de selv ikke spiller. Gamekit er enda et slikt forsøk, og et forsøk som kan sies å ha lykkes. men det er noe annet enn det du kanskje tror det er. Men Gamekit er litt annerledes enn du kanskje tror, noe som kommer til å overraske visse av dere. Det høres vel litt interessant ut? Om det gjør det for deg så bør du lese videre, og se hvordan du kan tjene litt på å bruke Gamekit! Det kan det være verdt.

  Informasjon om Gamekit

  Som sagt, Gamekit er noe annet enn det du tror muligens, fordi måten du bruker det på og det du vinner er gjort på en litt annen måte. Selv om det presenteres som gaming så er faktum det at det er kun belønningene som er gamingrelaterte. Gamekit er en tjeneste som tilbyr spørreundersøkelser, og jo flere du svarer på desto flere poeng vinner du. Vinner du nok poeng kan du bruke de poengene til å kjøpe deg spill, skins eller andre belønninger i spill. Det sagt, så tar det naturligvis tid å tjene så mange poeng, men det er en fin og relativt enkel måte å få seg noe nytt på selv om du må ha litt tålmodighet.

  Og du kommer ikke akkurat til å være den eneste heller, da det er 18 millioner registrerte brukere over hele verden. Da må de vel ha gjort noe riktig med tjenesten? En annen fin greie er at spørreundersøkelsene angår noen av de største selskapene i verden, så når du gir ditt svar er det noe de faktisk leser. Det er en sjelden mulighet til å få frem din mening om ting du ellers ikke får.

  Hvordan du gjør det

  Du finner en ganske enkel prosess hos Gamekit hvor du bare registrerer deg og setter i gang. Du kan velge om du vil bruke Facebook, Google eller Steam for registreringen. Eller så kan du bare lage en konto. Deretter går du inn på de forskjellige undersøkelsene og velger hvem du vil begynne med. Noen av dem er lenger og noen betaler bedre enn andre. Det avhenger nok på hvilken klient det er og viktigheten av undersøkelsen. Når du har samlet opp nok poeng så velger du hva du vil kjøpe og blir deretter tilsendt en kode som du legger inn i Steam for å få tilgang. Enkelt og greit altså hvor du kan velge å se på det som tidsfordriv hvor du samtidig tjener litt ekstra. Det høres jo ganske bra ut for oss!

  Erfaringer med Gamekit

  Om du er en av dem som har prøvd Gamekit oppfordrer vi deg til å skrive til oss med relevant informasjon. Jo mer desto bedre er det for oss, så nøl ikke!


  Bør du bruke Gamekit

  ElkjøpTesterne: Knowhow - tjenester som kan hjelpe

  Gamekit
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Gamekit

  Din rangering

  FAQ

  Er Gamekit et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Gamekit. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Gamekit?

  Gamekit opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Online Undersøkelser og Spørreskjema.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Gamekit . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!