NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Edureka

  Verden har forandret seg ganske mye de siste årene, og nå finnes det jobber som ikke eksisterte for få år siden. Ikke bare det, men de fleste av oss hadde ikke en gang peiling om hvor utviklingen var på vei hen. De få av oss som gjorde det hadde en fordel, spesielt i forhold til utdannelse og valg av yrke. Nesten alt går i dag gjennom PC-er, og jo mer du kan desto bedre er det for deg. Og det er ikke for sent til å lære seg ting og funksjoner og programmer som brukes i dag. Edureka er en side som kan hjelpe deg, hvor du kan melde deg opp til forskjellige kurs og program. Det er en spennende ide, og sannsynligvis ikke den eneste som finnes. Interesserer det deg? Les mer her for all info du behøver!

  Informasjon om Edureka

  Dette er et indisk selskap, og det er vel kanskje noe som ikke overrasker mange. Det er et folk som virker å ha ganske mye peilig på slikt, og med tanke på hvor mange ulike ting du kan lære der er det noe som vil være av interesse for mange også. Det er jo sikkert sånn at mange kommer til å ha spørsmål også, så det er bra Edureka har 24 timers support. Det er vel ganske naturlig med tanke på at det er en side som er ment for alle som vil ha en slik utdannelse. Ikke bare for mennesker i India. Da man ikke er i samme tidssone behøver man hjelp til rare tider. Det er klart, alt du kan gjøre der koster penger, det er å forvente. Men sammenlignet med kurs som blir gitt her i Norge for samme program så virker prisene å være bedre hos Edureka. Det er klart, det avhenger jo litt på hvilket program du velger.

  Tilsyn i 2019 med kommunens barneverntjeneste og sosiale tjenester i Nav

  Mye å velge mellom

  Når det kommer til utvalg er det altså veldig variert og det er nesten for mange kategorier til at vi kan dekke alle sammen her. Det er ting som programmering, cybersikkerhet, utvikling og datavitenskap. Men det er altså bare et utvalg og så har man forskjellige kurs innen de ulike kategoriene igjen. Det er veldig variert og prisene er som sagt ganske gode av det vi kan se. Man må jo huske at man faktisk lærer noe som kan bli veldig nyttig i fremtiden, så om det er av interesse er det virkelig verdt å gjøre. Alt foregår på nettet så klart og formen varierer avhengig på hvilket kurs du vil fullføre. Det er bare å gå inn på NAV for å se hvor mange jobber som krever kurs som det Edureka tilbyr, og da vil du forstå raskt hvor verdifullt det kan være for deg. Ta en titt i det minste!

  Om du har testet Edureka før og om du har fullført et kurs der vil vi vite mer om det. Var det verdt det, får du brukt utdannelsen din, og ville du anbefalt det til kjente? Skriv til oss!


  Eksempel på hva du kan lære

  Edureka
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Edureka

  Din rangering

  FAQ

  Er Edureka et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Edureka. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Edureka?

  Edureka opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Programvareløsninger.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Edureka . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!