NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Easymeeting

  Om det er en ting pandemien har gjort klinkende klart er det at ting kan forandre seg på svært kort tid, og at behovene forandrer seg også. Før alle begynte å jobbe hjemmefra var det knapt noen som hadde hørt om Zoom, men i dag har det tatt over fra Skype til å være den største videochattjenesten verden over. Det i seg selv er overraskende, men de er jo ikke de eneste som tilbyr slike tjenester. Et annet selskap er Easymeeting, og er kanskje mest kjent og brukt av bedrifter internt. De har i hvert fall ikke det store navnet som konkurrentene har, men det behøver ikke nødvendigvis å ha noe å si om kvaliteten. Om det er av interesse av deg bør du vel lese videre?

  Det du bør vite om Easymeeting

  Easymeeting er, tro det eller ei, et norsk selskap. Man trodde det kanskje var et amerikansk selskap, men det er altså ikke tilfellet, og de er subsidiærer av Avikom. Sistnevnte selskap har eksistert siden 1999, og menneskene bak er de samme, så det er mye erfaring og ekspertise som har gått i å gjøre Easymeeting bra for kundene. De har sitt hovedkontor i Tromsø, men har faktisk også kontor i USA, noe som er ganske imponerende får man si. De har jo også kunder over hele verden og er ikke begrenset til bare Norge. Om du vil kan du teste produktet før du bestemmer deg for om du vil kjøpe det. For det er ikke er en gratisapp som de to overnevnte programmene, da det fungerer på en litt annen måte. Men om det er verdt er jo saken grei, for det er faktisk visse ting som er verdt å betale for, og en effektivitet ved videokonferanser står ganske høyt oppe på lista. Spesielt om du har en bedrift.

  Scania Kjøretøyrelaterte Tjenester

  Hva du får

  På en måte er det ikke så mye å forklare, da det er en tjeneste som tillater deg å ha videokonferanser over flere plattformer. Man skaper et møterom i Cloud, og det er veldig lett å komme i kontakt i ulike møter. Jo mer du er villig til å betale desto flere frynsegoder og muligheter får du, men det avhenger så klart på behovet ditt. Om du ikke vet hva som er best for deg kan du alltids kontakte dem for råd, og de har også informasjonsvideoer for å hjelpe deg ta det beste valget. Det store trekkplasteret med Easymeeting er det at det har veldig mange gode funksjoner, men er samtidig veldig lett å bruke. Det er midt i blinken for de aller fleste og noe som kanskje bør gjøre dem til en tjeneste som bør vurderes? Og med tanke på at du må betale så er det faktisk lov til å kreve litt mer enn om du skulle brukt en tjeneste som er gratis!

  Har du brukt Easymeeting vil vi vite mer, og det vil også våre andre lesere. Så nøl ikke med å skrive til oss.


  Hva Easymeeting kan hjelpe deg med

  Easymeeting
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Easymeeting

  Din rangering

  FAQ

  Er Easymeeting et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Easymeeting. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Easymeeting?

  Easymeeting opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Programvareløsninger.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Easymeeting . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!