Dynadot

Alle kundeanmeldelser

Dynadot

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Dynadot

Bill Gates sa en gang: «enhver virksomhet som ikke er online, vil snart gå offline». Vi kan nok alle si oss enige i at det ligger en sannhet bak denne uttalelsen. Ønsker du å lansere bedriften din med et nettstedet på Internett, og du er usikker på hvilket domenenavn som passer perfekt til det nettstedet? Leter du etter ekspertise for å bygge din online handelsbutikk for å lansere den på nettet? Hvis dette høres ut som noe du har tenkt på, burde du fortsette å lese. Dynadot er en bedrift som tilbyr billige domenenavn for nettsted, og som også tilbyr en nettstedbygger for folk som ønsker å bygge sin egen online nettbutikk. Men hvordan får man et domenenavn på nettsiden deres? Er domenenavnene deres rimelige? Er domenenavnene deres tilgjengelige når som helst? Hvordan betaler kundene for domenenavnene sine? Hvilken valuta godtar de? Er Mastercard eller andre sikre betalingsplattformer tilgjengelig via nettsiden deres? Har de anmeldelser på nettsiden deres? Hvordan kanaliserer kundene sine klager på nettsiden deres? Når er utløpsperioden for domenenavnene deres? Det er mange spørsmål du kanksje ønsker svar på før du velger denne tjenesten. Med tanke på dette foreslår vi at du tar en titt på ærlige vurderinger av Dynadot.com som er lagt igjen, eller legger igjen din egen kundeanmeldelse her for å hjelpe andre potensielle kunder finne ut om Dynamot er verdt å stole på.

Om Dynadot.com
Dynadot.com er et selskap som fokuserer på å tilby domeneløsninger til sine kunder og lånetakere. De gir også kundene muligheten til å bygge sin egen fullt funksjonelle online nettbutikk. Du kan bruke ulike funksjoner på nettsiden din, blant annet kan du til en handlekurv på din nettbutikk, slik at dine kunder enkelt kan handle fra nettsiden din. Dynamot har også et stort fokus på å sikre at de kan selge produktene og tjenestene sine effektivt. Målet deres er at brukere av Dynamot skal kunne bygge et fullstendig responsivt nettsted, som de selv kan tilpasse for å passe deres egne skreddersydde behov. Dynadot.com hevder at det gir en plattform der enkeltpersoner kan kjøpe og selge domene via auksjonsalternativene deres.

Dynadot er en ICANN-akkreditert domenenavnregistrator og webvert med hovedkontor i San Mateo, California. Grunnlagt i 2002 av en programvareingeniør. Hovedfokuset ligger på ingeniør- og designfortreffelighet. Bedriften har vokst jevnt og trutt siden oppstart, og betjener nå tusenvis av kunder fra over 100 forskjellige land rundt om i verden.

Produkt og tjenester fra Dynadot.com
Dynadot.com gir sine kunder følgende domenetjenester, de inkluderer; slik at kunder kan søke etter deres foretrukne domenenavn, finne folk som er villige til å overføre domenenavnet deres. Noen av domenetjenestene deres inkluderer forslagsverktøy, sikkerhet, Grace-sletting, API, IDNS og TLD-priser. De gir også oversikt, maler og priser for en annen nettside. De gir kundene sine følgende hosting-funksjoner som VPS-hosting, Email Hosting og SSL. Deres ettermarkedsalternativer inkluderer utløpte auksjoner, brukerauksjoner, markedsplassen, restordrer og restordreauksjoner. Nettstedbyggeren deres lar kunder bygge e-handelsbutikker og nettsider med forskjellige funksjoner.

Erfaringer med Dynadot.com
Har du noen gang brukt deres nettstedbygger eller kjøpt et domenenavn hos dem Dynamot.com? Vi vil gjerne høre din erfaing og tilbakemelding om tjenestene deres? Hva synest du om kundeservicen deres? Var du fornøyd med kvaliteten på nettstedet som ble bygget for deg? Opplevde du noen problemer eller utfordinger i løpet av å kjøpe et domenenavn via nettsiden deres? Legg igjen bidraget eller bestillingen din her? Gi deres domenenavn og nettstedbyggertjenester en vurdering, Utmerket, Godt eller Dårlig. Vennligst legg igjen en ærlig anmeldelse her, og tilbakemeldingen din vil gi potensielle kunder innsikt i å ta deres valg.

Les anmeldelser av andre bedrifter her.