NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser CVGuru

  Det er ingen tvil om at det er et tøft jobbmarked der ute, og det er noe som man kan si for bortimot alle bransjer. For en person som akkurat har blitt ferdig på universitetet og skal ut i arbeidslivet kan det virke litt skremmende. Det er relativt få stillinger opp mot hvor mange kandidater som finnes, og dermed må man gjøre noe for å stå ut i mengden. For å få din potensielle arbeidsgiver til å legge merke til deg.

  Om du allerede vet hvordan du skriver en god CV og et personlig brev så er det jo bra, men om du fortsatt ikke har fått jobb, kan det jo være noe som er galt? Det er i det minste verdt å utforske den muligheten, og CVGuru er en tjeneste som kan hjelpe deg med det. Om du bruker en slik tjeneste til det fulle så er det jo noe som kan gi deg veldig store fortjenester i fremtiden, så les videre!

  Informasjon om CVGuru
  Det som er spesielt med CVGuru er at de som står bak er ikke folk som ikke vet hvordan arbeidsmarkedet fungerer. Snarere tvert i mot, så er det team av headhunters, journalister og andre entusiaster for skriving som hjelper deg. Det betyr at man får en faktisk eksperthjelp med sin søknad, og det er viktig å huske på en ting. Selv om du ikke finner deg en jobb betyr det ikke at du ikke har talenter eller ikke er kvalifisert. Sannsynligvis betyr det bare at du ikke vet hvordan du selger deg selv og hvordan du bør presentere deg. Så det er ikke noe du bør la deg bli nedslått av, da det finnes muligheter for å løse problemet, som CVGuru beviser.

  Hvordan de hjelper deg

  CVGuru tilbyr noen få ulike løsninger, avhengig på hva behovet ditt er, og hva du er villig til å betale for. For det koster, ellers ville det ikke eksistert en slik tjeneste. Du kan be de om å skreddersy en søknad eller CV, det er den billigste varianten. Om du betaler litt mer kan du få begge deler, og den aller dyreste og kanskje beste pakken er at de legger til en Linkedin-konto for deg også. Måten de gjør alt dette på er at de har en samtale med deg, og får ulike dokument og papir av deg, som de da lager en profil av. Dermed har de et godt bilde av deg, hva du er kvalifisert til, og tar det derfra. De har en lang erfaring i det, og om du virkelig trenger en jobb, så kan CVGuru være et virkelig godt alternativ. Det er i det minste verdt å gi det et forsøk!

  Why buy from The CV Guru

  Erfaringer med CVGuru

  Vi føler det er viktig å høre fra folk som har fått hjelp av CVGuru og som kanskje til og med har fått seg jobb med deres hjelp. Så vi ber dere som har brukt de om å vennligst skrive til oss og fortelle om de, om det de gjorde, og om det fungerte!


  Hva en slik tjeneste kan hjelpe med

  CVGuru
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Kundetilfredshet

  Anbefales!!!

  Dør: Sidsel Erring22-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om CVGuru

  Din rangering

  FAQ

  Er CVGuru et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om CVGuru. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr CVGuru?

  CVGuru opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Jobbsøk, B2B og Outsourcing.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til CVGuru . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!