NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser 1Password

  Det starter nesten med en gang du slår opp øynene om morgenen, og varer nesten helt til du lukker de igjen for kvelden. Hva da, tenker du kanskje? Jo, den evige kampen om å huske alle passordene sine på alle enhetene, og for alle programmer og apper. Mange har også utallige passord og brukernavn som må huskes på i arbeidslivet også, og da kan det til slutt bli så mye at selv ikke de med fotografisk hukommelse har noen sjans. Fordi det største problemet begynner som regel å vise når det er tid for å bytte passord. Så har man ikke brukt en app på en tid, og plutselig vil man logge inn igjen. Da står man fast. Hva var det siste passordet jeg hadde? Når byttet jeg? Åh, hvorfor skrev jeg det ikke et lurt sted. Eller kanskje skrev du det opp et lurt sted. Et sted så lurt at du nå ikke finner det igjen. Noen har rett og slett et behov for en egen app eller et program som fikser alle passord-problemene, og et slikt program er 1Password. Men hva gjør dette programmet bedre enn andre lignende programmer eller apper? Det kan du finne ut av ved å lese erfaringer og tilbakemeldinger som andre har gjort etter at de har prøvd ut programmet.

  Hva er 1Password?

  1Password kom på markedet i 2005, og var nok et resultat av en stadig økende etterspørsel etter en smart løsning på alle passord-problemer i verden. Utfordringen ligger i sikkerheten, tross alt har vi jo passord for å sikre at ingen uvedkommende skal komme seg inn på våre profiler rundt omkring. 1Password kombinerer prisvinnende design med markedsledende sikkerhet for å tilby organisering av passord på en sikker måte til alle.

  I dag drives 1Password av et internasjonalt team på over 400 ansatte. Det hele startet i 2005 da Dave Teare og Roustem Karimov dannet AgileBits. Året etter lanserte de 1Password for Mac-brukere. I 2010 ble 1Password lansert i utgaver for iOS og Windows. I 2018 kom utgaven 1Password for Business og i 2019 inngikk de partnerskap med Accel.

  Flere millioner kunder og over 80 000 selskaper bruker 1Password i dag for å organisere passordene sine på en trygg måte. 1Password skaper moderne og lett tilgjengelige apper hvor personvern og sikkerhet står i fokus.

  Litt informasjon om produktet 1Password

  1Password er den best likte passord-organisereren i verden. Den tillater deg å på en enkel måte lagre og bruke sterke passord og du kan logge inn og auto-utfylle skjemaer med et enkelt klikk. Produktet er også smart for familier for å kunne dele innlogginger, passord, kredittkort og lignende trygt og sikkert. Ingen problem dersom du glemmer passordene dine nå lenger, 1Password husker de for deg. 1Password vant G2 best software award i 2021.

  Kundeanmeldelse

  Bruker du 1Password? Eller har du tidligere brukt det? Da kan du være til stor hjelp for andre som trenger en måte å organisere passordene sine. Legg igjen en kundeanmeldelse her, både positivt og negativt, så kan din opplevelse hjelpe andre.

  1Password
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om 1Password

  Din rangering

  FAQ

  Er 1Password et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om 1Password. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr 1Password?

  1Password opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Programvareløsninger.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til 1Password . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!