NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Viasat internett

  Det å ha internett i hjemmet har blitt nesten like viktig som de å ha vann og strøm. Vi har blitt så avhengige av det at man nesten ikke kan komme i kontakt med andre uten det. Sånn sett så finnes det utrolig mange leverandører å velge mellom, men det eneste som du egentlig bør tenke på er hastigheten og stabiliteten på nettet kontra prisen en får. Men det er faktisk ikke alle som har hatt mulighet til å få nett hjemme, på grunn av hvor de lever. Det er ikke tilfellet lenger nå, takket være leverandører som Viasat Internett som leverer nett via satelitt. Så la oss gå litt nærmere inn på det.

  Om Viasat Internett

  Som du sikkert forstår ut i fra navnet så er dette en leverandør under Viasat, den kjente mediegiganten, men ikke den som er Viasat 4. Det er et globalt kommunikasjonsfirma som hjelper med å koble sammen så mange som mulige rundt om i verden. Internett via satelitt er noe som ikke har vært mulig tidligere, men som er utrolig bra for de som bor langt ute på landet, på fjellet eller langt fra storbyer. En satelitt når jo overalt, så det å kunne endelig tilbyr nett til de som ikke har hatt det tidligere er bra.

  Hva du får med Viasat Internett
  Det er dog visse ting som er greit å vite med dette tilbudet, som det står seg i dag. Farten er ikke like høy som du får via andre metoder, og den høyeste hastigheten Viasat Internett tilbyr er 50 mbps, noe som for all del er greit, men langt lavere enn hva vanlig bredbånd gir, for å ikke snakke om fiber. Prisen er også på den stive siden, da du får denne farten for 739 kroner i måneden. Det er dog alltid smart å huske at det er dyrere via satelitt, og helt til denne teknologien blir dagligdags så kommer det til å koste mer. Det tilkommer også utstyrsleie på 99 kroner per måned, men de spesifiserer ikke om det er under de 739 kronene, eller om det er ekstra. Noe annet som du må vite er at du får ubegrenset data. Men også det kommer med en anmerkning. Når du har brukt opp en viss mengde med data, 100 gb for 739 kroner, så blir farten din senket, for å opprettholde farten til andre i ditt område som ikke har brukt opp sin kvote. Dette gjelder dog bare i trafikktunge perioder.

  Erfaringer med Viasat Internett

  Som du ser så er det allerede her visse positive, men også negative aspekter ved Viasat Internett. Men vi føler de er akseptable i forhold til den tjenesten som tilbys. Det er dessverre slik at jo lenger unna du bor befolkningskjerner desto vanskeligere og dyrere er det å få visse tjenester. Og det å betale et par hundrelapper i måneden ekstra for å få internett bør være akseptabelt for de fleste, kontra det å ikke ha nett i det hele tatt.

  Vi vil at dere sier hva dere tenker, skriv inn til oss!


  Hvordan installere Viasat Internett

  Viasat internett
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Viasat internett

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Viasat internett et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Viasat internett. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Viasat internett?

  Viasat internett opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Internett og Hosting.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Viasat internett nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!