TurnKey Internet

Alle kundeanmeldelser

TurnKey Internet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo One.com

One.com

1 Anmeldelser

Internett har jo blitt en så stor del av vårt samfunn at det er mye penger i å etablere en nettside, så lenge du vet hva du...

Logo NordVPN

NordVPN

0 Anmeldelser

Internett er en fantastisk oppfinnelse, og kanskje den største noensinne. Effekten den har hatt på menneskeheten kan ikke undervurdere...

Logo Ivacy VPN

Ivacy VPN

0 Anmeldelser

VPN er noe "alle" har, og det er ikke så rart. Det er så mange fordeler med å bruke en slik tjeneste, og nesten ingen ulemper. Du...

Logo Surfshark

Surfshark

0 Anmeldelser

Alle er på nettet nå til dags, og det har sine egne konsekvenser som vi må tenke på. Fordi alle er på nettet så...

TurnKey Internet

Driver du en, eller ønsker å komme i gang med, nettbasert virksomhet og leter etter en tjenesteformidler som kan hjelpe deg med datalagring og VPS-hosting? Det finnes en rekke ulike selskap innen dette segmentet, som for eksempel TurnKey Internet, men hvordan finner du ut om de er trygge og pålitelige? Her på NorskeAnmeldelser kan du se hva kunder som allerede har benyttet seg av et selskap har å si om dem. Dette vil gjøre det mye enklere for deg å avgjøre om dette kan være et godt alternativ for ditt behov.

Om TurnKey Internet
TurnKey Internet er en virksomhet som driver med administrert web hosting og skybaserte IT-løsninger. Virksomheten har eksistert siden 1999 da den ble opprettet av Adam Wills. Det privateide selskapet har sitt hovedkontor i New York i USA. TurnKey Internet hevder å i dag ha størst fokus på mindre og mellomstore bedrifter som trenger en trygg og pålitelig tjensteformidler for web hosting. De sier også at tjenestene de tilbyr både er brukervennlige og kostnadseffektive med høy hastighet.

Produkter og tjenester av TurnKey Internet
TurnKey Internet tilbyr ulike tjenester innen hosting og lagring. På selskapets sider vil du finne flere alternativ til både dedikerte og VPS-skyservere. Når vi snakker om hosting og servere så snakker vi ofte om enten dedikerte eller delte servere. En dedikert server er en server som fullt og helt brukes av en bruker uten å dele noen av ressursene med andre, mens en delt server blir brukt av flere brukere. VPS-hosting er en mellomting mellom disse to begrepene. VPS står for virtuell privat server og dette begrepet brukes for å beskrive når en bruker får tildelt en spesifikk plass på en server. Her deles altså selve serveren men ikke ressursene. Dersom du ønsker å benytte deg av denne typen tjenester fra TurnKey Internet så kan du velge mellom ulike pakker som inkluderer ulike funksjoner og spesifikasjoner. Siden en dedikerte server er ikke deles med andre er derfor prisen for denne tjenesten dyrere enn en VPS eller delt server. Dersom du ønsker mer informasjon om TurnKey Internet sine tjenester, hvordan de ulike funksjonene fungerer eller andre tema relatert til hosting og lagring så kan du besøke nettsidens egen blogg der du vil finne artikler om dette og mer. Du kan også følge selskapet på sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram. Hvis du har din egen nettside, blogg eller kanal i sosiale medier kan du i tillegg bli en samarbeidspartner av dette selskapet gjennom deres Affiliate program.

Komplimenter, klager og tips om TurnKey Internet
Har du benyttet deg av tjenestene til TurnKey Internet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste tjenesteformidlerne på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding der du forteller litt om blant annet din erfaring med brukervennligheten til tjenesten, profesjonaliteten til selskapet eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre.