NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser TunnelBear VPN

  Når du er på nettet vil du gjerne være sikker at det er privat, og at det er ingen utenforstående som kan få tilgang til noe du helst vil ha for deg selv. Og det kan variere fra ting som bankinformasjon til søkehistorie. Og av den grunn har man sett en sterk økning i populariteten til tjeneste som hjelper deg med dette, og det finnes veldig mange forskjellige program å velge mellom. TunnelBear VPN er en av dem, og det kan jo være verdt for deg å ta en titt på vår review for få den informasjon du trenger før du velger en VPN. Vi har jo sett på en rekke VPN på siden vår, og dette er enda en. Det høres vel bra ut? Les gjerne videre for å få alt du trenger om denne VPN!

  Informasjon om TunnelBear VPN

  Dette er et selskap som er basert i Canada, men med tanke på hva de driver med er det ikke veldig overraskende at de har i aller største grad et internasjonalt team. Det hele startet i 2011 av Daniel Kaldor og Ryan Dochuk, og i 2018 ble de kjøpt opp av McAfee.

  Det som en VPN som dette gjør er todelt. Først og fremst gir det deg beskyttelse, hvor ingen kan finne ut av hva du ser på, ei heller kan de vite hvor du befinner deg. Hvorvidt sistnevnte er viktig for deg varierer jo fra person til person. Men det som det også gir deg muligheten til er å gjøre det sånn at IP-adressen din tas fra et annet land. Så om du bor i Norge og ønsker å få tilgang til Netflix sin amerikanske katalog kan du faktisk gjøre det! Du bare bytter land fra deres smidige server og du er i gang. For flere fordeler og bruksområder anbefaler vi at du leser på siden deres for å få all info!

  Telekommunikasjon

  Hvordan du gjør det

  Hvordan du setter i gang er egentlig ganske enkelt, da du velger den avtalen som passer deg best. Betalingsprosessen foregår som alle andre kjøp gjort på nettet, og har to ulike priser avhengig på om du er privatperson eller om du kjøper for forretning. Om det er førstnevnte som passer for deg kan du bruke TunnelBear i opp til fem enheter, det innebærer at du får den samme tjenesten på telefonen om du ønsker det. Det er jo perfekt om du er i utlandet og vil se Eliteserien på telefonen din! Om det er sånn at du er en nybegynner i dette, eller ikke helt vet hva du må gjøre så kan du alltids kontakte support for å få hjelp. Om du bestemmer deg for å bruke TunnelBear får du i tillegg prioritert support. Av de vi har sett har de høye hastigheter på sine servere også! Da kan det jo være verdt å gi det et forsøk, om VPN er noe du vurderer å gjøre!

  Om du har brukt TunnelBear VPN skriv til oss og fortell oss mer om det!


  Anmeldelse av TunnelBear VPN

  TunnelBear VPN
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om TunnelBear VPN

  Din rangering

  FAQ

  Er TunnelBear VPN et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om TunnelBear VPN. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr TunnelBear VPN?

  TunnelBear VPN opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Internett og Hosting, Programvareløsninger.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til TunnelBear VPN . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!