NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Release

  Mobiltelefonen er en stor og viktig del av hverdagen vår i dag. Man merker det fort dersom man har glemt smarttelefonen sin hjemme en dag, og må være uten den i mange timer. Mange mennesker er faktisk blitt avhengige av mobiltelefonen. De får rett og slett en reell separasjonsangst dersom de ikke har mobilen sin i umiddelbar nærhet. Smarttelefoner har så mange funksjoner at man aldri behøver å kjede seg så lenge man har mobilen og internett. Spill et spill, chat med en kompis, lær et språk, mulighetene er nesten uendelige. Mange av disse mulighetene krever internett-tilgang, og da bør man ha et mobilabonnement. Siden det er så mange mobiloperatører på markedet, kan man få hjelp til å velge gjennom å lese erfaringer og tilbakemeldinger fra andre her hos oss. For å skille seg ut i mengden av operatører kan man ty til priskrig eller gå inn for å være tilby spesielle abonnement, slik som Release har gjort.

  Informasjon om Release

  Release markedsfører seg som "det grønne mobilselskapet". De er det første mobilselskapet i Norge som tilbyr deg å leie mobil. I tillegg selger de bruktmobiler og du kan få et billig abonnement. Gjenbruk og gjenvinning av mobiltelefoner er et forholdsvis nytt konsept og en del av en grønnere hverdag. Dersom du er opptatt av bærekraft og miljøet, er det ganske sannsynlig at Release kan være mobiloperatøren for deg.

  Selskapet Grønnmobil går tilbake til 2011 og er opptakten til Release som ble lansert i 2020. Release har både hovedkontoret og lageret sitt i Sandefjord. Her blir brukte mobiler renset og pusset opp før de sendes ut til kundene. Dette er også siste stopp for mobiler som ikke kan brukes lenger. De gjenvinnes på en forsvarlig måte. Release har også en egen butikk i Sandefjord, som ble åpnet i mars 2021.

  Produkter og tjenester på Release

  Release har produkter og tjenester for både privat- og bedriftsmarkedet.

  Miljø settes mer og mer i søkelyset, og bedrifter ser det som en fordel å ha en grønn profil. Det kan de få gjennom å benytte seg av grønne tjenester og produkter, og de ansatte vil ofte markedsføre bedriften på en positiv måte, dersom bedriften tar grep for miljøet. En av tjenesten Release tilbyr til bedrifter er Smart Bedrift Mobilpant. Bedriften kan selge sine gamle mobiler til Release, og deretter velge om de vil ha penger for det eller avregne mobilfakturaen.

  Mobilpant tilbys også til det private markedet. Det fungerer slik at den brukte mobilen gjennomgår en test som gir en verdivurdering og etter salget får kunden pengene på konto.

  I nettbutikken til Release kan man kjøpe brukte mobiler som Apple, Samsung, Huawei og andre merker. Brukte nettbrett fra Apple, Samsung og Sony er også tilgjengelige.

  Release har også flere billige mobilabonnement, deriblant abonnement med leiemobil. Du kan velge mobil selv og hvor mye data du trenger hver måned. Rollover, fri tale, SMS, MMS og datakontroll er inkludert, og du betaler en fast månedspris.

  Kundeanmeldelse

  Har du kjøpt brukt mobil eller benyttet deg av andre tjenester hos Release? Da kan du hjelpe andre ved å dele av din kundeopplevelse her hos oss i en kundeanmeldelse.

  Release
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Release

  Din rangering

  FAQ

  Er Release et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Release. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Release?

  Release opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Release . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!