MyCall

Alle kundeanmeldelser

MyCall

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TVC-Mall
TVC-Mall
0 Anmeldelser

Dingser og gagdeter har blitt veldig viktige i vårt samfunn i dag, og nesten etthvert selskap som selger slike ting kommer til &ari...

Logo Ivacy VPN
Ivacy VPN
0 Anmeldelser

VPN er noe "alle" har, og det er ikke så rart. Det er så mange fordeler med å bruke en slik tjeneste, og nesten ingen ulemper. Du...

Logo RusVPN
RusVPN
0 Anmeldelser

"Alle" er online hele tiden, og det har sine egne farer og problemer. Vi skal ikke gå igjennom alle her, fordi du kjenner sannsynligvis til d...

Logo Refurb
Refurb
0 Anmeldelser

Er du opptatt av å minske ditt CO2-avtrykk? Produksjon av elektronikk er en stor belastning for miljøet vårt, vi produserer &ari...

MyCall

For mobilmarkedet finnes det en gruppe kunder som har litt andre behov enn det majoriteten i Norge har. Denne gruppen er de som har flyttet til Norge fra andre land. Om du bor i Norge, men har familie, slekt og venner langt borte er nok behovet for å kunne kommunisere med dine kjære svært stor. MyCall er en operatør som har tatt denne gruppen under sine vinger. Denne gruppen tilhører et marked som vi kaller for internasjonal telekommunikasjon. Det fins flere tilbydere til denne gruppen, og dersom du er i prosessen med å vurdere hvilken du skal velge, så kan du gjøre det her hos oss. 

 

Om MyCall
MyCall har operert i Norge i over 20 år, og har dermed lang erfaring med det internasjonale markedet for telekommunikasjon. Siden 2001 har de endret navn fra Lebara Mobile til MyCall. Selv om navnet er endret, er grunnsteinen i selskapet den samme som før, og det er å få mennesker til å føle seg velkommen i Norge og gjøre det enkelt for dem å holde kontakten med kjente og kjære som bor i utlandet

Tidligere kunne det bli veldig dyrt å snakke på telefonen med mennesker i utlandet, spesielt om de bodde utenfor EU. Verden har endret seg og teknologien har utviklet seg. Nå fins det knapt nok en hustelefon igjen, og de fleste har en smarttelefon som gir nesten uendelige muligheter. Teknologien gjør det enkelt å kunne føle seg nærmere hverandre selv om avstanden er stor. En videosamtale betyr så mye, man kan se gleden i øynene til kjæresten langt borte, eller man kan gråte sammen i savn. 

 

Hvilke produkter og tjenester har MyCall?
Alle mobilabonnementene hos MyCall inkluderer fri tale i Norge, fri SMS til hele verden, ingen bindingstid, rollover data og roam like home. Du kan velge et abonnement basert på hvor du regner med å ringe mest. Med MyCall EU ++ kan du ringe ubegrenset til EU, UK, USA og Canada. Hvor mye mobildata du ønsker kan du bestemme selv og prisen på abonnementet endrer seg i takt med valget ditt. For de som vet de kommer mest til land utenom de som dekkes av MyCall EU ++ fins abonnementet MyCall Global. Dette abonnementet skreddersyr du litt selv basert på ditt behov. Du velger selv både land du ønsker å ringe til og mobildatamengde. 

Dersom du ikke ønsker abonnement kan du kjøpe sim-kort og bruke det som kontantkort. Du kan likevel beholde ditt nåværende mobilnummer, dersom du ønsker det. En annen løsning er MixIt, en app du laster ned som gir deg det du trenger når du trenger det. Du velger mengde og varighet og betaler kun for det du bruker. Appen gir deg full kontroll. Med Top-Up fyller du på saldo eller mobildata via nettsiden, SMS eller MyCall-appen. 

Dersom du ikke har fått norsk personnummer eller D-nummer enda, kan du likevel få registrert sim-kortet ditt ved et MyCalls utsalgssteder. 

I samarbeid med PartPay tilbyr MyCall en tjeneste hvor du kan kjøpe en mobiltelefon på delbetaling. Du betaler verken rente eller gebyrer. 

Alle disse tjenestene skal gjøre det enklere for innvandrere til Norge og holde kontakt med sine kjære, enten du har kommet til Norge for å bli værende eller om du bare er her for en periode. 

 

Erfaring & Tilbakemelding
Legg gjerne igjen en kundeanmeldelse hos oss, dersom du har benyttet deg av MyCall sine produkter eller tjenester.