NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser MyCall

  For mobilmarkedet finnes det en gruppe kunder som har litt andre behov enn det majoriteten i Norge har. Denne gruppen er de som har flyttet til Norge fra andre land. Om du bor i Norge, men har familie, slekt og venner langt borte er nok behovet for å kunne kommunisere med dine kjære svært stor. MyCall er en operatør som har tatt denne gruppen under sine vinger. Denne gruppen tilhører et marked som vi kaller for internasjonal telekommunikasjon. Det fins flere tilbydere til denne gruppen, og dersom du er i prosessen med å vurdere hvilken du skal velge, så kan du gjøre det her hos oss.

  Om MyCall

  MyCall har operert i Norge i over 20 år, og har dermed lang erfaring med det internasjonale markedet for telekommunikasjon. Siden 2001 har de endret navn fra Lebara Mobile til MyCall. Selv om navnet er endret, er grunnsteinen i selskapet den samme som før, og det er å få mennesker til å føle seg velkommen i Norge og gjøre det enkelt for dem å holde kontakten med kjente og kjære som bor i utlandet.

  Tidligere kunne det bli veldig dyrt å snakke på telefonen med mennesker i utlandet, spesielt om de bodde utenfor EU. Verden har endret seg og teknologien har utviklet seg. Nå fins det knapt nok en hustelefon igjen, og de fleste har en smarttelefon som gir nesten uendelige muligheter. Teknologien gjør det enkelt å kunne føle seg nærmere hverandre selv om avstanden er stor. En videosamtale betyr så mye, man kan se gleden i øynene til kjæresten langt borte, eller man kan gråte sammen i savn.

  Hvilke produkter og tjenester har MyCall?

  Alle mobilabonnementene hos MyCall inkluderer fri tale i Norge, fri SMS til hele verden, ingen bindingstid, rollover data og roam like home. Du kan velge et abonnement basert på hvor du regner med å ringe mest. Med MyCall EU ++ kan du ringe ubegrenset til EU, UK, USA og Canada. Hvor mye mobildata du ønsker kan du bestemme selv og prisen på abonnementet endrer seg i takt med valget ditt. For de som vet de kommer mest til land utenom de som dekkes av MyCall EU ++ fins abonnementet MyCall Global. Dette abonnementet skreddersyr du litt selv basert på ditt behov. Du velger selv både land du ønsker å ringe til og mobildatamengde.

  Dersom du ikke ønsker abonnement kan du kjøpe sim-kort og bruke det som kontantkort. Du kan likevel beholde ditt nåværende mobilnummer, dersom du ønsker det. En annen løsning er MixIt, en app du laster ned som gir deg det du trenger når du trenger det. Du velger mengde og varighet og betaler kun for det du bruker. Appen gir deg full kontroll. Med Top-Up fyller du på saldo eller mobildata via nettsiden, SMS eller MyCall-appen.

  Dersom du ikke har fått norsk personnummer eller D-nummer enda, kan du likevel få registrert sim-kortet ditt ved et MyCalls utsalgssteder.

  I samarbeid med PartPay tilbyr MyCall en tjeneste hvor du kan kjøpe en mobiltelefon på delbetaling. Du betaler verken rente eller gebyrer.

  Alle disse tjenestene skal gjøre det enklere for innvandrere til Norge og holde kontakt med sine kjære, enten du har kommet til Norge for å bli værende eller om du bare er her for en periode.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Legg gjerne igjen en kundeanmeldelse hos oss, dersom du har benyttet deg av MyCall sine produkter eller tjenester.

  MyCall
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om MyCall

  Din rangering

  FAQ

  Er MyCall et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om MyCall. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr MyCall?

  MyCall opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til MyCall . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!