Ivacy VPN

Alle kundeanmeldelser

Ivacy VPN

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo One.com

One.com

1 Anmeldelser

Internett har jo blitt en så stor del av vårt samfunn at det er mye penger i å etablere en nettside, så lenge du vet hva du...

Logo TVC-Mall

TVC-Mall

0 Anmeldelser

Dingser og gagdeter har blitt veldig viktige i vårt samfunn i dag, og nesten etthvert selskap som selger slike ting kommer til &ari...

Logo RusVPN

RusVPN

0 Anmeldelser

"Alle" er online hele tiden, og det har sine egne farer og problemer. Vi skal ikke gå igjennom alle her, fordi du kjenner sannsynligvis til d...

Logo Refurb

Refurb

0 Anmeldelser

Er du opptatt av å minske ditt CO2-avtrykk? Produksjon av elektronikk er en stor belastning for miljøet vårt, vi produserer &ari...

Ivacy VPN

VPN er noe "alle" har, og det er ikke så rart. Det er så mange fordeler med å bruke en slik tjeneste, og nesten ingen ulemper. Du må betale et månedsabonnement for det, men det er det i de aller fleste tilfeller verdt. Problemet er på mange måter valgene man har, fordi det finnes i dag veldig mange selskap som selger VPN, og da er det opp til deg å finne det beste, og som passer deg aller best, når det kommer til pris og kvalitet. Og tilpasset til det behovet du har. For det er jo ikke sånn at alle er på "Dark Web" og driver med ulovlige ting, vi vil i de aller fleste tilfeller bare latt være, og ikke plaget av uvedkommende. Det er noe som Ivacy VPN kan tilby, og med en rekke priser for å være best, så er det kanskje betimelig å ta en titt. 

Informasjon å vite om Ivacy VPN
Dette er et selskap basert i Singapore, som er i en region hvor massevis av ny teknologi hele tiden kommer ut. VPN er på mange måter en veldig smart oppfinnelse, fordi det er noe som appellerer til mange, det å gjemme seg fra staten og andre. En ting man burde huske med slike tjenester er at man i essens gir sin info til et privat selskap, og selv om de sier at de ikke sparer på noe, så er det fortsatt en øvelse i tillit å gjøre det. Men det fører med seg massevis av fordeler. Og det hjelper at Ivacy har et veldig godt rykte blant sine kunder, da det sier mye om kvaliteten på deres produkt, hvor godt beskyttet man føler seg, og farten på deres VPN. Det er egentlig ikke mye som skiller Ivacy fra andre VPN-tjenester, og det handler som oftest om hva man velger.

Hva du får med Ivacy VPN
Beskyttelse og trygghet, enkelt og greit. I tillegg til en fleksibilitet når det kommer til nettsider man kan bruke. Man er ikke lenger begrenset i forhold til der man bor, og du kan bruke Disney+, Amazon Prime og flere regioner til Netflix for eksempel. I tillegg så er dette en veldig god tjeneste om du er i utlandet, og har abonnert på TV2 Sumo i Norge. Da det er ofte restriksjoner nedlagt for bruk i utlandet, så kan Ivacy hjelpe deg med å se på det du faktisk har betalt for, også om det skulle være engelsk fotball. Hvorvidt man synes det er verdt avhenger rett og slett hva man bruker nettet for, og hva man vektlegger. Men om du bestemmer deg for å bruke en VPN, så er Ivacy et like godt valg som noen.

Hva kundene sier om Ivacy
Dette er tross alt det viktigste og vi venter spent på hva kunder som har brukt Ivacy VPN sier om tjenesten. Uansett om det er negative eller positive bemerkninger dere har, så vil vi vite om de, så skriv gjerne inn til oss og fortell!


Anmeldelse av Ivacy VPN