NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Drimsim

  Verden har blitt et mindre sted de siste tiårene, og det gjør at man har behov for litt annet utstyr enn det man er vant med fra tidligere. Det er bare sånn det er, og det gjelder internett, telefonene våre og hvordan vi kommuniserer med hverandre. Dessverre har ikke de store teleselskapene i denne verden gjort at det koster like mye å bruke internett og ringe hvor du enn er i verden, så da må man bruke tjenester som det DrimSim tilbyr deg. Det er et selskap som lager SIM-kort du kan bruke over hele verden, på en billigere måte. Og når man ser hvordan DrimSim gjør det så undrer man jo litt på hvorfor ikke selskap som Telenor eller lignende ikke kan gjøre det. Men om du vil vite mer om Drimsim og få tilbakemelding om det, så les gjerne vår kundeanmeldelse her. Det høres vel bra ut?

  Hva du bør vite om DrimSim

  Dette er et selskap som er registrert i Barcelona, men da de har både en russisk og en engelsk versjon av nettsiden deres er det sannsynlig at det er mennesker fra forskjellige land som tar del. DrimSim er noe du kan bruke uansett hvor du er i verden, og av erfaring er det utrolig nyttig å ha et billigere alternativ å bruke når man skal ringe og bruke data når man er i utlandet. Det er ikke rart at dette er et populært konsept, og at mange benytter seg av det. Før du bestiller og bestemmer deg for hva du vil gjøre kan du gå inn på siden deres og se på hvor mye det vil koste deg. Du kan søke avhengig på hvor du skal, og hvor mye det koster å bruke telefonen i det landet, og hvor mye det koster å ringe og sende melding hvor som helst i verden. Det er utrolig nytt, og mye billigere!

  Hva du kan få

  SIM-kortet som du tilbys er et fysisk SIM-kort, som du må bestille via sidene deres. Du behøver ikke å fortelle dem på forhånd hvor du skal, eller hva du skal bruke telefonen til, så det er ikke noe du skal bekymre deg over. Du bare bestiller kortet og bruker det hvor og når det passer deg. De forteller også om at hvis noe går galt med kortet, og at det ikke fungerer, så får du pengene tilbake, i tillegg til den summen du har fyllt kortet med.

  Om du ønsker kan du også laste ned appen deres, og da kan du ringe gratis til andre brukere av DimSim, noe som er fint om du er på ferie med familien. Da kan alle ha appen. Liker du VPN har de også en slik tjeneste, så det er mye fint og nyttig du kan få fra DrimSim, og basert på den store suksessen de har hatt de seneste årene så er det tydelig at de har gjort noe riktig.

  Skriv til oss via skjemaet og fortell om din opplevelse med DrimSim, om du har brukt tjenesten deres.

  Drimsim
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Drimsim

  Din rangering

  FAQ

  Er Drimsim et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Drimsim. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Drimsim?

  Drimsim opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie, Internett og Hosting.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Drimsim . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!