NorskeAnmeldelser

  Personvern & Ansvarsfraskrivelse

  NorskeAnmeldelser - Privacy & Disclaimer

  Personvern
  Personvern er noe vi, folkene bak BritainReviews, tar veldig alvorlig, spesielt med tanke på den nylige utviklingen som gjelder GDPR og personvern på nett. Vårt mål er å tilby en uavhengig, pålitelig og troverdig plattform der kundene våre fritt kan legge igjen en omtale av opplevelsene sine og vurdering av enhver tjeneste eller merke. Vi deler aldri personlig informasjon med tredjeparter med mindre vi har etterspurt og fått tillatelse fra den som har skrevet anmeldelsen. Vi vil hjelpe potensielle kunder ved å gi dem et syn på et selskap som er så upartisk og objektivt som mulig, nemlig et syn basert på anmeldelsene til tidligere kunder. Trygghet, pålitelighet og uavhengighet er alltid i første rekke her hos BritainReviews.

  Ansvarsfraskrivelse
  Anmeldelser og svar på disse anmeldelsene på BritainReviews representerer alltid meningen og/eller opplevelsene til personen som skrev anmeldelsen eller svaret, og aldri anmeldelsen eller meningen til BritainReviews. BritainReviews er ikke ansvarlig for uriktig eller utydelig innhold i anmeldelser eller omtaler. Hvis nødvendig fjerner vi personlige navn og upassende språkbruk fra anmeldelser og svar (vi legger igjen merknad om dette) for å garantere den sikkerheten vi verdsetter).

  Har du erfaring med et selskap? Da ber vi deg, spesielt hvis du har hatt en negativ opplevelse, om ikke å sky unna det å dele denne opplevelsen med så stor nøyaktighet som du klarer. Fokuser på fakta og konkrete sider ved opplevelsen, noe som blir uvurderlig for de som aldri har hatt kontakt med selskapet før. Når det er nødvendig med forklaring, prøver vi å kontakte den som har skrevet anmeldelsen og ber dem understøtte saken sin med bevis. Eksempler på slikt bevis kan inkludere e-postsamtaler eller faktura.

  Vi gjør vårt beste for å hindre folk i å legge ut ubegrunnede anmeldelser på denne nettsiden. Alle som vil legge ut en melding blir bedt om å gi så mange detaljer som mulig. Jo flere detaljer, jo mer validitet får anmeldelsen din og jo bedre sjanse har den for å holdes online hvis selskapet klager. Har du lagt ut en negativ anmeldelse kan du bli kontaktet via e-post. Anmeldelser som er lagt ut i store mengder fra samme IP-adresse blir fjernet. Hvis mer enn en anmeldelse har blitt skrevet (om ett eller flere selskaper) uten god begrunnelse blir disse anmeldelsene fjernet. Annonser og handlingsoppfordringer eller trusler vil bli fjernet og kontaktinformasjon og domenenavn (ULS) blir sensurert.