Tips til hva du kan gjøre på første date

Tips til hva du kan gjøre på første date
Nettdating

Når man har vært på utallige dates i jakten på drømmemannen, så betyr det at man fortsatt har tro på kjærligheten selv om man hittil ikke har fått en god match. De fleste treffer sine utkårede gjennom nettdatingdating sider nå til dags, så for å gjøre det litt enklere for deg, har vi laget de beste forslagene til ting å gjøre på første date.

Her finner du en liten samling av dating tips som vil hjelpe deg på veien, og gjøre en romantisk date om til den ultimate date.

Det beste dating tips for en aktiv date

Av første date aktiviteter må vi først nevne hvor det ikke er lurt å ta med noen. Selv om et date forslag om en date i skogen eller i skiløypa kan høres romantisk ut, så er det sjeldent det. Skogen er full i insekter som kan stikke og kvister som kan føre til at du vrikker foten, og det kan alltid være lurt å kjenne en person godt før du drar de med inn i skogen som en første date. Og en skitur i Oslomarka kan også høres koselig ut, men husk at snø og vintervær kan føre til kalde tær og ikke gir grunnlag for gryende romantikk.

Det optimale date forslag for en aktiv date er derfor rulleskøyter. Her kan du velge om du vil gå på rulleskøyter inne, eller ute. Og det er mulig å ta pauser slik det passer seg, og ha pauser på en benk hvor dere kan komme i gang med den gode samtalen og finne gnisten. Om du har truffet din første date på C-date, så vil du kjenne til datens interesser og kanskje ha chattet en god stund før dere møttes. Og da er det heller ikke vanskelig å finne det rette dating tips for å finne tonen sammen.

Første date aktiviteter innendørs

En første date skal gi rom for den gode samtalen. Og når kulda kommer her i Norge så er et godt tips til første date å invitere til å fargelegge sammen. En romantisk date er jo så mangt, og nå som fargeleggingsbøker også kommer til voksne, så er det en perfekt anledning for å skape litt romantikk.

Om du er av den kreative typen, og du vet at han/hun du skal på date med har noen av de samme interessene som deg, så er et fint dating tips å sette seg ned for å tegne sammen. Enten det tegnes for frihånd, eller dere fargelegger en tegning sammen, så gir det fine muligheter for den intime, gode samtalen. Om det i tillegg er rolig musikk i bakgrunnen så kan man sitte ved siden av hverandre og fargelegge, og resten vil gå av seg selv.

Et annet dating tips for date innendørs, er å lage en milkshake sammen. Ikke ta sikte på å lage mat sammen på første date, for da blir det ofte til at man kjenner på presset til å prestere som en skikkelig kokk. Men en god og søt milkshake er noe alle kan få til og gir rom for en god latter samt et søtt kyss.

Dating tips for den beskjedne og uerfarne

Det er ikke alle som har mye erfaring med en første date, og derfor vil det kanskje være vanskelig å forestille seg ting å gjøre på date, som ikke er flaut. Derfor vil et av de beste dating tipsene være å dra på kino.

Her vil det ikke være noen flaue pauser, og samtaleemnet er veldig opplagt når kinoen er ferdig. Det kan også være lurt å avtale med daten din fra Be2 til å møtes utenfor kinoen, så slipper du å være bekymret for at det skal oppstå noen pinlige pauser mens dere sitter ved siden av hverandre på t-banen eller bussen.

Gjør første date til en romantisk date

Som en romantisk første date, vil det definitivt være et fint scenarie å dra på piknik. Ikke ta med daten din på restaurant, for her vil det forventes at man kler seg opp og stemningen kan kjennes vanskelig fordi du skal sitte og stirre en ukjent person i øynene mens du spiser mat.

Derfor er et perfekt dating tips å dra på piknik i parken. Dette er den optimale daten for de som ønsker en god samtale mens man spiser enkel mat. For eksempel kan man ta med druer, vannmelon og eplecider og nyte hverandres selskap.

Mer Nettdating