The Casual Lounge

Alle kundeanmeldelser

The Casual Lounge

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Academic Singles

Academic Singles

0 Anmeldelser

Det å finne noen som passer deg og din personlighet kan være en vanskelig øvelse. Spesielt om du leter på nettet, da de ul...

Logo Match

Match

0 Anmeldelser

Det å date kan være en risikabel øvelse, i at det er vanskelig å finne noen man virkelig passer sammen med. Det er kanskje...

Logo Qupid

Qupid

0 Anmeldelser

Kjærligheten er viktig, spesielt i disse tider da vi har oppdaget hvor ille det å være alene og innestengt kan være. Vi har...

Logo EliteSingles

EliteSingles

0 Anmeldelser

Mellom jobb, familie og venner er det ikke alltid enkelt å finne tid til dating.  Nettdating har raskt blitt en av de mest brukte metode...

The Casual Lounge

Hvorfor ikke ta seg et eventyr i ny og ne? Man trenger alltids litt spenning i livet og det er ikke overalt man finner det. Så da kan jo The Casual Lounge være et godt sted å prøve lykken? Uansett om du er ute etter et erotisk eventyr, eller om du kanskje ser på dette som en måte å skape et varig forhold så er The Casual Lounge en god nettside som kan hjelpe deg. Mye avhenger på deg og hva du matcher med, og det kan jo denne siden hjelpe deg med. Så handler resten om deg og kjemien du får med partneren din. 

Om The Casual Lounge
Hele poenget med denne siden står på en måte i selskapets navn, Casual. Det er ikke slik at den er laget for at du skal treffe livspartneren din på denne siden, selv om det ikke er umulig. Hensikten bak siden er å hjelpe folk med å oppfylle ulike fantasier de måtte ha, og ellers få litt spenning i hverdagen. Da er det også viktig at den er sikker og at du som bruker føler deg trygg på at din identitet er beskyttet. Det er nok ikke mange som ville registrert seg på en slik side om det ikke var garantert. Da er det kanskje greit å høre at de bruker den seneste SSL-teknologien som passer på din personlige informasjon, så det eneste du skal behøve å bekymre deg for er om du finner det du er ute etter. Noe som kan være vanskelig nok i seg selv. 

Hva du må gjøre
The Casual Lounge fungerer som de fleste andre datingsider som du kanskje har sett på tidligere. Med en gang du kommer til hovedsiden så blir du bedt om å registrere deg og fylle ut en masse informasjon om deg. Jo bedre og mer detaljert du svarer om din personlighet og dine preferanser desto bedre mulighet har du for å finne noen som vil dele opplevelser deg. Du blir da matchet med andre som har fylt inn informasjonen på lignende måte som du har, og fra det punktet så er du på en måte overlatt til deg selv. Det er lite en slik side kan gjøre fra da av, fordi de kan naturligvis ikke tvinge noen til å gjøre noe de ikke vil. Men det er stor sannsynlighet for at du kommer til å treffe noen siden The Casual Lounge finnes i 10 land i Europa. Kanskje et europeisk eventyr?

Ville du anbefalt The Casual Lounge
Det er viktig å etablere hvorvidt denne siden faktisk fungerer! Om det gjør det den lover, om den holder din anonymitet som den sier den skal osv. Som sagt, om du etablerer et forhold til noen er mer avhengig av deg og de du kommer i kontakt med, men det er mye annet som siden kan gjøre for å gjøre det til en større mulighet. 

Så derfor ber vi alle dere som har registrert dere på The Casual Lounge å skrive til oss, anonymt om du vil, og fortelle om deres opplevelser og erfaringer!


Reklame for The Casual Lounge