Se etter disse røde flaggene på første date

Se etter disse røde flaggene på første date
Nettdating

Det å være singel i dag er noe helt annet enn det var for bare ti år siden. Flere og flere bruker dating-apper, og dette har vært med på å endre måten vi finner kjærligheten på. Det at vi typisk møter, og ikke minst dater, flere i dag enn vi gjorde før, gjør at vi også er nødt til å være enda flinkere til å raskt finne ut av om det er potensiale eller ikke. Typisk er vi mer opptatt av hva den andre synes om oss, og dette gjør at det er lettere å overse de røde flaggene vi kanskje burde ha oppdaget.

Når vi skal på date med noen er det helt naturlig at vi er nervøse. Tenk om de ikke liker oss like godt som vi liker dem? Og ofte blir vi så oppslukt av dette, og vår egen usikkerhet, at vi glemmer å se etter røde flagg, som kan være tegn på at de kanskje ikke er den riktige for oss. Hvis dette er tilfellet, kan det å prøve noe nytt være en god løsning. Du kan finne flere første date ideer på nettet, som kan gi deg litt ny inspirasjon til hvordan du dater. Det å finne på noe litt mer aktivt sammen i stedet for å ta en øl kan nemlig gjøre at du blir litt mer avslappet. Kanskje det å date på en litt annen måte enn du pleier kan være fint?

Den raskeste veien til ekte kjærlighet

Noen ganger har vi ikke lyst til å se de røde flaggene fordi vi håper at den vi er på date med skal være drømmeprinsen – men det er viktig at vi faktisk ser dem. Her er to av de universelle røde flaggene du burde se etter, og hvis du opplever noen av disse er det kanskje en god idé å gå videre og finne en annen.

• De snakker om ekskjæresten sin

. Dette er en klassiker. Det å snakke om ekskjæresten sin, med mindre det er du som tar opp temaet selvsagt) er noe som er et rødt flagg på flere nivåer. Det kan bety at de ikke er helt over dem enda, noe som ikke akkurat er positivt for deg, og det betyr også at de ikke har fokus på deg og hvordan du har det – noe de strengt tatt burde være opptatt av når dere er på date sammen.

• De snakker om sex

. Dette er et debattert tema, men helt grunnleggende er dette noe det er god grunn til å vente med. Det er selvsagt noe annet hvis det er en naturlig del av samtalen, men å snakke om det i forhold til hva de har lyst til, eller hva de forventer av deg, er et rødt flagg. Det å seksualisere den man er på date med er dessverre et rødt flagg mange opplever.

Men hva nå?

For å oppsummere er det rett og slett utrolig viktig at du er mer fokusert på hva du synes om dem, enn hva de synes om deg. Finn på noe morsomt og aktivt sammen! Hvis du er selvsikker har du mye større sjanse for å oppdage de røde flaggene, fordi oppmerksomheten din er på den du er på date med. Og en liten bonus der er selvsagt at dette også er noe som gjør deg mer attraktiv, så du har bokstavelig talt ingenting å tape.

Husk at du er på en første date med en fremmed. Ta deg god tid til å bli kjent med dem og ikke bare hopp inn i noe fordi det føles spennende. Det kan føles kjipt å være singel hvis man virkelig ønsker seg en kjæreste, men det er mye bedre å være alene enn å være sammen med noen som ikke lever opp til det du faktisk har behov for.

Hvis du er på date med noen, eller er kjæreste med noen som har røde flagg du reagerer på, er det viktig at du tar vare på deg selv og tar de valgene som er best for deg og ditt liv. Du fortjener å være sammen med noen som gjør at du har det bra – både sammen med dem og med deg selv.

Mer Nettdating