Finn kjærligheten på nett!

Finn kjærligheten på nett!
Nettdating

Savner du noen å dele hverdagen med men er usikker på hvordan du bør gå frem for å finne en potensiell partner? Dating i dag fungerer ikke helt på samme måte som før. Historiene fra gamledager da man tilfeldigvis fant hverandre på butikken, på bussen eller en annen helt tilfeldig setting hører i dag til det sjeldne. I en travel hverdag er vi gjerne litt mindre oppmerksomme på menneskene rundt oss, noe som gjør det vanskeligere å bli kjent med nye mennesker. Løsningen til dette har for mange blitt internettet. Nettdating eller online dating har blitt den nye måten å lete etter den rette. Lurer du på hvordan du kommer i gang? Det er ikke så enkelt å navigere seg gjennom et hav av ulike dating sider, og for at du i det hele tatt skal ha en sjanse for å lykkes er det svært viktig at du finner frem til de rette sidene og vet hvordan du bør gå frem på de ulike plattformene.

3 grunner til å lete etter den rette på datingsider og apper

Det finnes mange grunner til hvorfor du burde prøve ut nettdating for å finne en potensiell partner men de noen av de viktigste er;

1. Finn noen som passer dine kriterier – På de aller fleste datingsider og apper kan du søke etter andre brukere ved hjelp av kriterier som alder, interesser, bosted, status og mye mer. Dette gjør det mye enklere å sortere ut de personene du ikke er interessert i, og enkelt finne frem til personer som er opptatt av det samme som deg.

2. Praktisk og enkelt – En av de største fordelene med disse plattformene er at du kan bruke de når som helst og hvor som helst. Du trenger ikke sette av massevis av tid, og kan enkelt bruke appen på telefonen akkurat som om du melder med venner på sosiale medier. Det er også mye lettere å ta kontakt med noen på en nettside der du vet at de også er ute etter å møte noen.

3. Spar tid – Du sparer også mye tid ved å lete etter noen på nett, alle søkekriteriene og funksjonene gjør det lett for medlemmer å finne ut som de passer for hverandre. Hvis du for eksempel liker en profil og de liker deg tilbake vet du allerede at de finnes en interesse der. I tillegg får du svar på utrolig mange av de klassiske første spørsmålene man stiller bare ved å lese gjennom profilen til medlemmene og på denne måten kan du gå litt mer i dybden helt fra starten av og fokusere på de viktigste spørsmålene.

Finn ut hva du leter etter

Før du setter i gang er det viktig at du har en viss ide om hva det er du ser etter, og hva som passer for deg. Du kan finne alt fra nye venner til en sjelevenn på disse sidene, men det er smart å være tydelig fra starten av med hva du ønsker å oppnå og legge til så mye informasjon om deg selv som mulig. Dess mer informasjon du oppgir i profilen din dess større sjanse er det for at du finner noen som passer for deg, er du for eksempel singelmamma, skilt eller har noe annet som du er redd kan skremme noen bort? Om du er åpen om dette fra starten trenger du ikke å bekymre deg for at den andre parten har noen problemer med dette. Dette gjør at du kan føle deg mye mer selvsikker med en gang noen tar kontakt med deg.

De beste datingsidene og datingappene

Det er kanskje lett å tenke at dess flere apper og sider du er på dess større er sjansene dine for å finne noen, men dette er ikke nødvendigvis tilfellet. Useriøse plattformer kan ende opp med å bare være massevis av bortkastet tid. Bruk heller mer tid og fokuser på de sidene du vet er populære og som passer for dine kriterier. Ta en titt på denne oversikten over populære dating sider og apper, les nøye gjennom beskrivelsene av hver enkelt før du registrerer deg. De fleste store selskapene har en norsk dating side der du kun ser brukere fra Norge, et eksempel på disse er match dating side som har over 300.000 brukere i Norge og er en av de eldste datingtjenestene. Siden har en relativt jevn fordeling av kvinner og menn noe som gir mye bedre odds for å finne noen som passer for deg, og de fleste medlemmene er i aldersgruppen 25-55 år. Andre populære dating sider er EliteSingles, Tinder, Academic Singles og The Casual Lounge. Dating er i stadig utvikling og det lanseres nye datingsider og apper hele tiden, følg med og hold deg oppdatert på trendene innen nettdating. Pass også på at du finner ut hva som koster penger og hva som er gratis dating sider.

Dating tips for å lykkes med nettdating

Før du setter i gang med online dating kan det være lurt å gjøre litt research på forhånd. Finn frem noen populære dating tips og prøv å følge de når du tar i bruk en dating side eller app. Noe av det du bør være oppmerksom på er å passe på alt du oppretter en attraktiv profil, tenk over hvilke profilbilder du velger, bruk gjerne bilder som sier noe om din personlighet eller interesser. Er du for eksempel sporty og liker lange fjellturer? Legg til et bilde av deg på en fjelltur. Da vekker du automatisk interessen til noen som deler denne interessen. Et annet tips er å ikke være redd for å gi komplimenter, det er ikke mulig å bli forelsket i noen hvis man ikke tør å vise følelser. Pass også på at du ikke kaster bort tid på feil personer, hvorfor skal du for eksempel gi massevis av tid til en person når han ikke prioriterer deg tilbake? Bare glem vedkommende og bruk tiden din på noen som viser like mye interesse for deg som du gjør for dem!

Hvordan flørte med stil

Flørting er helt klart det beste hjelpemiddelet for å komme nærmere en potensiell match. Flørting kan være både ekstremt sjarmerende, men også veldig flaut om det ikke gjøres på riktig måte. Lag deg en oversikt over gode flørtetips, og pass på å unngå kleine spørsmål å stille. Om flørting er noe du er usikker på er det beste du kan gjøre å finne ut mer om det på forhånd slik at du får svar på spørsmål som; hvordan snakke med gutten du liker, hvordan flørte med han, hvordan flørte med henne eller tegn på at han flørter med deg, før du setter i gang. Dess mer du vet på forhånd dess mer selvsikker kommer du til å føle deg, og selvsikkerhet er noe av det mest attraktive som finnes. Noen vanlige tegn på flørting er dersom personen gir deg kompliment, bruker mange emojier eller sender GIF’er. Da viser vedkommende allerede at de bruker litt mer tid enn de må når de snakker med deg. Humor er også er svært vanlig og effektivt virkemiddel når det kommer til flørting!

Noen gode første date tips

Før du vet ordet av det er det plutselig tid for din første date med noen du har møtt ved hjelp av nettdating. Dette kan selvsagt føles veldig skummelt, spesielt om det er lenge siden du har vært på date og du ikke helt vet hvordan du burde oppføre deg. Unngå å dumme deg ut ved å skaffe deg en liten oversikt over ting du ikke bør gjøre. Noen gode første date tips er å passe på at man har noe snakke om, skriv ned noen spørsmål som du hadde satt pris på om motparten spurte deg om og som hvem som helst kan svare på uten å måtte tenke for mye over hva de ønsker å si, lag også et notat av noen populære historier du vet at de aller fleste vil finne morsomme. Det er viktig å finne en balanse og prøve å dele på oppmerksomheten slik at begge føler hørt og interessante under samtalen. Det kan også være litt forskjell på hvordan man burde oppføre seg om man for eksempel skal møte noen fra møteplassen eller man trenger noen gode tinder date tips. Tinder har et rykte for å være litt mer uforpliktende, så pass på at du justerer forventningene dine i forhold til hvilken plattform du bruker.

Les anmeldelser!

Den beste måten for å finne de rette datingsidene eller appene for deg er helt klart å lese anmeldelsene og erfaringene til andre brukere. På denne måten kan du se hvilke problem andre har hatt, hva som har vært positivt eller negativt, og slik enkelt finne ut om denne siden kan passe for deg. Det er også svært viktig å passe på at sidene du registrerer deg på er genuine og at du ikke utsetter deg selv for svindel. Det kan være lurt å unngå helt nye sider som ikke har noen anmeldelser og et lavt brukerantall, og fokusere på de mest populære sidene og appene. Her finner du en oversikt over troverdige dating sider med pålitelige anmeldelser og erfaringer fra andre medlemmer.

Alt i alt finnes det svært mange fordeler med nettdating og om du er singel i dag er det virkelig verdt et forsøk. Ikke bare er det en mulighet for at du finner en kjæreste eller partner, men du kan også bruke det til å finne nye venner der du bor. Det kan ofte være vanskelig å bli kjent med nye mennesker når man flytter til et nytt sted, særlig om man ikke går på skole, eller jobber på en stor og sosial arbeidsplass. Legg gjerne til på profilen din at i tillegg til å se etter en kjæreste er du også åpen for å knytte nye vennskap. Ikke vær redd for å prøve noe nytt, kanskje er det akkurat det som skal til for at du finner din sjelevenn!

Mer Nettdating