NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser DateMyAge

  Det å ha noen i livet er egentlig viktig uansett hvor gammel man er. Det å gi kjærlighet og det å få kjærlighet er ikke noe som reduseres med alderen, men tvert i mot kan det sies å være viktigere jo eldre man blir. Har man nådd en viss alder er det sånn at barna flytter ut, venner forsvinner og man er bare igjen med sin livspartner. Men om man skulle skilles, eller om partneren skulle dø så er man plutselig alene. Og lever man til 80 eller rundt det blir det fort veldig mange år i ensomhet. Derfor kan tjenester om DateMyAge være en god side. Det er et nettsted hvor seniorer og eldre kan treffes, og kanskje finne kjærligheten igjen? Det er i hvert fall langt unna det Ashley Madison eller Tinder er, i hvert fall i ånden!

  Hva du bør vite om DateMyAge

  Selv om dating er noe som har eksistert i alle år så er denne siden faktisk eldre enn man skulle tro. Den ble etablert helt tilbake i 1993, så det er tydelig at eierne har funnet noe som er veldig populært og viktig for brukerne. I tillegg er det jo sånn at det aldri blir slutt på eldre mennesker, så en side som dette vil det alltid være behov for. Selskapet som sådan har sin adresse i Malta, men det er antageligvis mer på grunn av skattemessige årsaker, da det i større grad er en internasjonal side. Du kan altså treffe mennesker fra hele verden der, og det er ikke sånn at du må være over en viss alder heller. Det finnes folk der fra 18 og oppover, helt opp til 80+. Så det er mye å boltre seg i, og man skal ikke miste håpet om man ikke finner den rette med en eneste gang!

  DateMyAge: Dating for mature singles

  Hvordan det fungerer hos DateMyAge

  Det første å vite at dette ikke er en gratis tjeneste, men det er nok noe du er klar over allerede. Ellers kan du være trygg på din sikkerhet, at alle som bruker siden er ekte mennesker og verifiserte sådan. Det er viktig av en hel haug med grunner, og når du kommer i kontakt med motparten er det opp til dere hvordan dere vil fortsette. DateMyAge tar jo ikke ansvar for at dere skal bli forelsket, da det mer fungerer som en matchingside. Det er liksom ikke en side for sex, og de finnes det veldig mange av, for å si det forsiktig.

  Du skriver inn dine preferanser og informasjon om deg selv, så jobber algoritmen til siden for å finne en person som matcher så godt som mulig med deg. Deretter er det som sagt opp til dere selv til å se om det fungerer eller ei.

  DateMyAge er en datingside som har hatt mye suksess, og vi antar rimeligvis at mange nordmenn også har brukt siden. Derfor vil vi oppfordre så mange som mulig til å skrive til oss, anonymt om dere vil for tilbakemelding og erfaring med DateMyAge


  En reklame for DateMyAge

  DateMyAge
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  1

  1

  Dør: arachni_name04-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om DateMyAge

  Din rangering

  FAQ

  Er DateMyAge et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om DateMyAge. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr DateMyAge?

  DateMyAge opererer for det meste innenfor Nettdating-bransjen, mer spesifikt med Datingsider.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til DateMyAge . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!