NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser 50plusmatch

  Det å date har blitt en vågal, men samtidig ganske enkel affære nå til dags. Det eneste du trenger er å laste ned en app på telefonen og du er i gang. Så ukomplisert er det, men det kommer samtidig med sine egne risikoer hvorvidt den personen du treffer er riktig for deg, og om opplevelsen blir bra nok. Men sider som 50plusmatch er en datingside rettet inn mot en viss demografi som finner datingsmarkedet litt vanskeligere å navigere, og med en andel på 56 prosent kvinner så blir det nok veldig attraktivt for mange menn å bruke også. Det å date på denne måten er ikke noe nytt, det er egentlig en logisk fortsettelse av hvordan de personlige annonsene i avisa fungerte, men la oss se på hvordan 50plusmatch fungerer.

  Informasjon om 50plusmatch
  Som du ser av navnet så er dette en datingside med en viss nisje, da den er laget for mennesker over 50. Den er målrettet mot den demografien og det er noe som har vært aktivt siden 2010. Altså akkurat rundt den tiden da denne typen av sider begynte virkelig å ta av. Da den er såpass målrettet er det ikke veldig rart at den er populær blant demografien den jobber med. Andre datingsider er ofte dominert av yngre mennesker, og de som er litt eldre kan føle det er litt vanskelig å bruke slike sider, og de føler seg kanskje litt utenfor. 50plusmatch er også aktive i Nederland, Belgia, Sverige og Danmark, så om du er en av de som har registrert seg på denne siden så kan du finne kjærligheten langt unna!

  Hvordan det fungerer

  Det er jo ganske enkelt, for å kunne bruke 50plusmatch må du være over 50 år. Enklere og mer logisk enn det får du det ikke. Du får heller ikke registrert deg før du beviser din alder, så ingen kan komme seg inn som ikke tilhører der. Siden sier også at de garanterer deg beskyttelse mot bots og andre lignende trusler som ofte kommer på slike sider. Det betyr at du kan bruke 50plusmatch i trygghet om at den personen du snakker med er en ekte person. Dette er jo noe som har vært et problem hos visse andre datingsider og da dette er veldig personlig så vil jo alle føle seg trygge når de gjør noe som dette. Du kan også laste ned den som app til telefonen slik at du kan være i konstant kontakt med en du har begynt å chatte med.

  Erfaringer med 50plusmatch
  Det fører oss over til noe annet, som er hvorvidt de som bruker 50plusmatch er fornøyde med det. Det er ikke siden sitt ansvar at du finner kjærligheten som sådan, fordi det må jo menneskene selv ordne, men er det tilrettelagt bra nok? Er det mange ting du må betale for slik at du får bedre tilgang?

  Derfor vil vi gjerne lese erfaringene til de av dere som har brukt 50plusmatch slik at også andre som vurderer å bruke det får mer informasjon om de bør gjøre det eller ikke.


  Dating med 50plusmatch

  50plusmatch
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Oppsigelse

  Jeg ønsker ikke å fortsette mitt abonnement når det utløper. Vil dette gå automatisk? Hvis ikke: Hva må jeg gjøre? Finner ingen informasjon om dette

  Dør: Bente K. Brokner18-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om 50plusmatch

  Din rangering

  FAQ

  Er 50plusmatch et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om 50plusmatch. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr 50plusmatch?

  50plusmatch opererer for det meste innenfor Nettdating-bransjen, mer spesifikt med Dating Nettsider, Nisje av Dating.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til 50plusmatch . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!