NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser ZTE

  Når du kjøper mobilt internett eller mobiltelefon, kan det være vanskelig å velge det riktige selskapet for deg. Forskjellige selskaper har forskjellige spesialiteter og ulemper. Når man snakker om internett, tilbyr noen selskaper 4G mens noen tilbyr 5G. Når vi snakker om mobiltelefoner, fokuserer noen selskaper på kameraer. Derimot fokuserer noen andre på batteritid, og andre fokuserer på noen andre ting, ingen er like.
  Etter å ha valgt et bestemt selskap av en bestemt grunn, er du fremdeles ikke overbevist om selskapet er den rette for deg. Hvem kan vite at selskapet gir det samme som de viser i annonsene sine? For å vite om selskapet er den rette for deg, bør du spørre noen som har erfaring med å handle fra selskapet.

  Om ZTE

  ZTE er et kinesisk produsentfirma av telekommunikasjonsutstyr som smarttelefoner, smarttelefontilbehør og mobilt internett. Den ble grunnlagt i 1985 og er kjent for å produsere lønnsomme smarttelefoner. Det sies at de leverer sine tjenester og produkter over hele verden, mer enn 160 land og regioner. ZTE står for Zhongxing

  Telecommunications Equipment

  ettersom ZTE alltid er en del av informasjonsteknologi (IT), og dets utvikling over hele verden. I 2020 lanserte ZTE verdens første smarttelefon som har et kamera under skjermen. Hovedkontoret er i Shenzhen, Kina. Selskapet tilbyr sine tjenester fra Kina, og til nesten hele verden, ettersom smarttelefonene også selges i Amerika.

  Produkter og tjenester fra ZTE
  Hovedproduktet til ZTE er 5G mobil internettjeneste. Tidligere har ZTE jobbet med 40+ globale operatører for å lansere og teste 5G internettforbindelser. Likevel har den ikke blitt lansert over hele verden. Ifølge ZTE er det forventet at 5G internettrutere og enheter vil være tilgjengelig før slutten av 2021. ZTE er også kjent for sine smarttelefoner på grunn av prisen, og nå har den introdusert noen spesielle telefoner som Axon 20. I 2014 ble ZTE også maskinvarepartner for Windows Phone -plattformen. ZTE lager også andre produkter og mobiltelefontilbehør som rutere, ladere og øretelefoner.

  Hvis du har problemer med produktet, kan du ringe dem på telefonnummeret deres 0044-2034508722 (gratis). Ifølge ZTE kan du ringe i fra 09: 00-17: 00 (GTM) hver dag, utenom helligdager. Hvis du har et produkt fra det offisielle nettstedet, vil dette produktet bli reparert av selskapet. Dersom du har kjøpt produktet fra en annen leverandør eller selger, så har ikke ZTE ansvar for å reparere produktet. For å be ZTE om reparasjon må du kontakte dem via telefon eller e -post. Sørg for å slette din personlige informasjon (kontakter, tekster og bilder) fra enheten før du gir den til selskapet for vedlikehold.

  Klager, komplimenter og tips for ZTE
  Hvis du har prøvd ZTE sine produkter og tjenester, så ikke glem å fortelle oss om din opplevelse. Derfor håper vi på at du kan gi oss din kundeanmeldelse om ZTE. Kan du fortelle oss hvordan din erfaring med selskapet var? Var tjenestene deres så gode som de lovet? Hvordan var kundeservicen? Din kundeanmeldelse og tilbakemelding er viktig for at andre skal velge det riktige selskapet å handle fra. Derfor hadde vi satt stor pris på din anmeldelse.

  ZTE
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om ZTE

  Din rangering

  FAQ

  Er ZTE et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om ZTE. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr ZTE?

  ZTE opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til ZTE . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!