Zolucky

Alle kundeanmeldelser

Zolucky

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Zolucky

Spennende design kan løfte antrekket til alle og enhver, i tillegg til å løfte humøret. Det finnes utallige diverse moteleverandører i dag, og det er ikke alltid lett å velge. Det som ofte gjør valget enklere er om klærne er av god kvalitet, og man ikke behøver å spare opp for å kjøpe de. Zolucky er ett av dagens leverandører av mote som prioriterer utvalg, stil, og komfort. Deres mål er å gjøre mote tilgjengelig for alle, og dette gjør de ved å tilby konkurransedyktige priser et stort og unikt utvalg av klær av mange slag til mange anledninger. De har et profesjonelt team av kjøpere som identifiserer de siste motetrendene og samtidig observerer hver lille detalj av varens kvalitet. Kjøper teamet jobber med designere og merker over hele verden, og presenterer kreative, trendy, og håndlaget haute couture sammen hos Zolucky.

Om Zolucky
Zolucky er et nettbasert moteselskap med hovedkontor i Essex, Storbritannia.  De sier at de har stort utvalg av de beste produktene, rask levering og eksepsjonell kundeservice. Målet deres er å gjøre det å være trendy tilgjengelig for alle. Om du ser etter noe komfortabelt som du kan bruke til uformelle anledninger, eller rimelige klær som bare brukes en gang, så kan man finne dette hos Zolucky. 

Produkter og Tjenester hos Zolucky
Zolucky er en motebasert nettbutikk med stort utvalg av trendy klær som både er komfortable og billige. Kunder kan abonnere til Zolucky sitt nyhetsbrev og få 10% rabatt på deres første kjøp. Selskapet har lite informasjon om kundeservice, men har en epost som kan kontaktes. Kunder må være 18 år for å bruke nettsiden. Leveringstid kommer an på forskjellige faktorer som leveringsadresse, og hvor raskt bestillingen kan forberedes til levering. Leveringsdatoen kan beregnes ved valg av leveringsmetode. For normal leveringstid må kunder regne med 3-5 virkedager til ordrebehandling og 12-20 virkedager leveringstid. Men kunder må også være oppmerksom på at forskjellige varer har forskjellige håndteringstider. I Norge, og spesielt noen land i Europa (f.eks., Tyskland, Storbritannia), må kunder betale toll eller merverdiavgift i henhold til landets lover. Internasjonal levering som tar 7-30 dager, og tar gjerne ekstra behandlingstid for hver levering. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer Visa, Master Card og Maestro. Zolucky har en helt ok nettside, men kunne forbedres. For informasjon om selskapet (f.eks., leveringstid), finner man link nederst på siden. Nettsiden er derimot ikke veldig intuitiv eller brukervennlig i henhold til online shopping og kles-surfing! 

Komplimenter, Klager og Tips til Zolucky
Det er lett å bli revet med når det gjelder rimelige priser på klær. Men er de av god kvalitet? Varer de lenge? En liten tilbakemelding går en lang vei og kan hjelpe andre. Har du erfaring med å bestille klær fra Zolucky? Hvordan var din opplevelse med selskapet? Har du opplevd problemer i henhold til levering av varer? Er klærne av god kvalitet som varer, eller anbefaler du at dette er noe som passer for dem som trenger et klesplagg til en spesiell anledning? Hvordan er kunderservice? Skrive en kort kundeanmeldelse hos oss om din opplevelse med Zolucky, og hjelp andre å finne ut om dette er selskapet de leter etter.