Xlash Cosmetics

Alle kundeanmeldelser

Xlash Cosmetics

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Xlash Cosmetics

Skjønnhet er blitt mer i fokus enn noen gang før. Eller kanskje det ikke er helt sant. Skjønnhet var jo veldig populært. Var du vakker fikk du selvsagt mer oppmerksomhet enn andre. Sånn har det vel alltid vært. Men, skjønnhet er iallefall like viktig i dag, om ikke viktigere, ettersom at skjønnhetsprodukter har blitt mer tilgjengelig enn noen gang før, og tilgjengelig til omtrent alle på hele kloden. Man trenger ikke å være begavet med det vakreste utseende for å være vakker. Det finnes en hel haug med produkter som kan hjelpe deg å bli penere. Om du vil ha lengre hår eller vipper, større bryster eller rumpe, smalere midje eller mørkere hud, det finnes skjønnhetsprodukter og prosedyrer for alt. Xlash Cosmetics er et av mange leverandører av skjønnhetsprodukter. Finn ut mer ved å lese nedenfor. 

Om Xlash Cosmetics
Xlash Cosmetics er leverandør av produkter som promoterer skjønnhet som fyldige vipper, bryn, lepper og ungdommelig hud. Xlash Cosmetics var opprettet i Skandinavia i 2011, og er nå tilgjengelig i mer enn 30 land, med med enn fire millioner kunder verden over. Storbritannia er et av deres største markeder. Målet til selskapet er å promotere naturlig skjønnhet og gjøre dette mulig for alle, uten at det trenger å koste så mye. 

Produkter og Tjenester hos Xlash Cosmetics
Xlash Cosmetics har et stort utvalg av skjønnhetsprodukter og kosmetikk, som øyevippeserum, øyebrynsserum, produkter til lepper, samt hud- og hårpleie. Vippeserumene deres promoterer lange og fyldige vipper innen 28 dager. De selger også mascara, eyeliner, vippetang og gavesett. Til øyebryn har de serum som skal gi naturlig tykkere øyebryn på bare 28 dager, samt pinsett, gele til øyebryn, pen til øyebryn, samt gavesett. De har en intensiv leppe-pleie som gir myke lepper og har aldersdepende effekter. Av hud- og hårpleie produkter har de gel-lapper til under øynene, øyeserum, hårvekst serum, samt hudkrem til natt og dag. Produktene er klinisk testet som viser at produktene er effektive, i følge dem selv. 

Xlash Cosmetics tilbyr 14 dager retur på alle varer. Selskapet tilbyr levering til hele verden, med unntak av land de har ekslusive patnerskap med. Levering til hele verden er gratis. De sender bestillinger innen en eller to dager, men har ikke informasjon om hvor lang tid levering tar. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer Visa, Mastercard, Amex, Maestro og Visa Electron. De har en moderne nettside som kunne vært bedre organisert og på den måten bli mer brukervennlig. 

Komplimenter, Klager og Tips til Xlash Cosmetics
Leter du etter skjønnhets- og kosmetiske-produkter som samtidig hjelper å med å pleie vipper, bryn, lepper og hud? Da er Xlash Cosmetics kanskje et selskap med varer du er interessert i. Om du allerede har erfaring med selskapet tidligere setter vi stor pris på en liten tilbakemelding. Hvordan er kvaliteten på varene? Er serumene i det hele tatt effektive? Har de rimelige priser? Har de stort utvalg av produkter? Hvordan er kundeservicen? Om du har en god eller dårlig opplevelse med selskapet vil vi gjerne høre om den. Hos oss kan du skrive en kundeanmeldelse og hjelpe potensielle kunder.