NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Woroom

  Vi har etterhvert blitt veldig glade i å innrede og renovere, og vi forandrer hele tiden på hjemmene våre. Hva årsakene til det er kan debatteres, men noe av det har med økonomi å gjøre, at vi rett og slett har råd til det. Noe annet som er viktig å huske er at det lages veldig mye fint, og man blir hele tiden fristet til å kjøpe og forandre på hjemmet. Det er definitivt tilfellet med Woroom, som vi skal ta en nærmere titt på her. Men det er kanskje greit å være klar over at dette er en butikk som selger produkter i den dyrere enden av skalaen, men om det er det du er ute etter, så er Woroom midt i blinken for deg.

  Informasjon om Woroom

  Med tanke på den fine presentasjonen av deres nettside som Woroom har, og hvor profesjonelt alt ser ut, så er det kanskje overraskende å finne ut at dette er en ganske lokal butikk i Tromsø, med kun 5 ansatte. Den ble startet i 2014 som en nettbutikk, men har i dag en fysisk butikk Nerstranda. Så da en vet at det er en "liten" butikk så føler man samtidig at de har gjort en veldig god jobb med å "selge" seg til kunden, og det er tydelig at de har lagt vekt på hvordan de ser ut for sine kunder. Noe som er ganske viktig vil vi påstå, og det gir deg samtidig en slags følelse av at du kan stole på de, da de er avhengige av hver eneste kunde for at de skal bli en suksess.

  Et variert utvalg av produkter og kategorier

  Om du har kjøpt en leilighet, hus eller bare ønsker å forandre på ting hjemme så kan Woroom hjelpe deg med det hele. De selger produkter til kjøkkenet, møbler, interiør, belysning og tilbehør. I disse kategoriene finner du ulike underkategorier igjen og det er i det hele tatt svært godt utvalg. I sin tilbehørsseksjon så selger de vesker, smykker og velværeprodukter, så du kan liksom forandre litt på hele din hverdag takket være Woroom. Det i seg selv er vel grunn nok til å besøke de og se hva de har å tilby, og er du glad i spesifikke merker så har de titalls ulike varemerker som de selger. I det hele tatt så virker dette som en ganske komplett interiørsbutikk, og om du gir de en sjanse så kan de overraske deg.

  Har du kjøpt hos Woroom?
  Det beste er å få erfaringen av å kjøpe hos Woroom selv, men det er også greit å få inntrykkene og opplevelsene av andre, som har brukt butikken før deg. Derfor vil vi oppfordre dere som har kjøpt hos Woroom til å fortelle oss og dele med deg dine opplevelser så våre lesere vet litt mer. Man vil gjerne vite hva man går til om man skal investere penger i innredning og møbler, så jo mer en vet, desto bedre grunnlag har man for å ta en beslutning.


  Hvordan innrede stuen

  Woroom
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Woroom

  Din rangering

  FAQ

  Er Woroom et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Woroom. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Woroom?

  Woroom opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Woroom . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!