NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Watches2U

  Leter du etter den beste klokken til den laveste prisen, fordi din forrige klokke ikke fungerer lenger? Eller vil du oppgradere til en ny og kulere klokke fordi du er lei av den gamle klokken din? Vel, det er ganske vanskelig å finne et godt armbåndsur til en lav pris. Som regel er de attraktive klokkene overpriset, mens billige klokker har som regel dårlig kvalitet og utseende.
  Mange selskaper sier at klokkene deres er de rimeligste og mest overdådige. Dessverre så vet ingen om de snakker sant eller ikke før man har prøvd klokkene selv. Derfor er det viktig å lese kundeanmeldelser fra andre kunder som har handlet fra det selskapet før. Dette kan gi deg ett bedre perspektiv når du skal velge ett selskap å handle klokker fra. I denne anmeldelsen skal vi se på selskapet "Watches2U".

  Om Watches2U

  Danny Toffel er eier og grunnlegger av Watches2U. Han startet sin virksomhet med en klokke og 40 pund i lommen. Han begynte å selge klokkene sine på Amazon og eBay. I 2019 var selskapet i stand til å tjene 10 millioner pund. Det er faktisk det største uavhengige urmerke i England. Det ble registrert som en offisiell klokkebutikk og varemerkefirma i 2002, og det ble etablert samme år.
  Hovedstedet for dette selskapet er Croydon, England. Men du kan kjøpe klokker fra dem fra hvor som helst i verden. Watches2U er den offisielle forhandleren for alle sine merker. Selskapet sier at det tilbyr produkter fra over de 100 største designer klokke merker.

  Produkter og tjenester fra Watches2U

  Hovedproduktene som Watches2U selger er klokker, armbåndsur, smartklokker og annet tilbehør til klokker. Selskapet tilbyr forskjellige klokker som ikoniske kronografer, tøffe sportsklokker, presisjon mekaniske/automatiske klokker, høyteknologiske smartklokker og fasjonable hybridklokker. Selskapet har ett bredt spekter av klokker, fra sporadiske klokker til smartklokker og barneklokker for både herrer og damer.

  Selskapet kan frakte klokken til din hemmeadresse og arbeidsadresse gratis, over hele verden, men hvis du bor i England så kan du få produktet tilsendt i løpet av 1 dag. Hvis produktet du har fått ikke funker som det skal. må du umiddelbart informere selskapet. Du må kontakte dem innen 14 dager etter at du har mottatt produktet. Send deretter produktet til returadressen, for å få pengene dine refundert. Dersom du ikke liker produktet ditt uansett om det ikke er noen feil med den, kan du også returnere produktet. Da gjelder den samme refusjonspolitikken, men her må du selv betale for pakken du sender.
  Hvordan kontakte Watches2U? Hvis du har problemer eller ønsker å returnere eller bytte produktet, kan du ringe dem på 0208 688 5748. Dessuten kan du også besøke kontoret deres, kontoret er åpent fra mandag til fredag ​​mellom kl. 10.00 og 17.00 (Kontoret er stengt på helligdager).

  Klager, komplimenter og tips for Watches2U

  Har du kjøpt fra Watche2U før? Da vil vi gjerne at du skal legge igjen en kundeanmeldelse om dine erfaringer og tilbakemeldinger. Fungerte produktene som de skulle? Var frakten like rask som det ble lovet? Var kundeservicen effektiv og hjelpsom? En kundeanmeldelse om Watches2U kan være en god hjelp for andre folk som vil kjøpe seg klokker. I tillegg til at det kan hjelpe selskapet med å forbedre seg. Gjerne legg igjen en anmeldelse. Dette blir satt stor pris på.

  Watches2U
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Watches2U

  Din rangering

  FAQ

  Er Watches2U et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Watches2U. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Watches2U?

  Watches2U opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Watches2U . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!