Vuxen

Alle kundeanmeldelser

Vuxen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Lovetoys

Lovetoys

0 Anmeldelser

Sex er en naturlig del av livet, og med det kommer det en hel del ulike ønsker og prioriteringer fra mennesker. Folk tilfredsstilles på...

Logo Nytelse

Nytelse

0 Anmeldelser

Nytelse er vel det riktige ordet, og nytelse er det mange av oss er ute etter. I en form eller annen. Det er en viktig del av livet og erotiske but...

Logo Erotikknett

Erotikknett

0 Anmeldelser

Nærhet og det å ta vare på seg selv er utrolig viktig, men det er ikke til å komme utenom at sex er noe av det viktigste i ...

Logo Amor

Amor

0 Anmeldelser

Noen ganger trenger man bare å føle seg bra. Det er det ulike måter å gjøre på, avhengig på hva man lik...

Vuxen

Det er jo ganske mye her i verden man kan gjøre for seg selv slik at man føler seg bedre. Det å trene er viktig, å spise riktig kan utgjøre enstor forskjell også. Men det å oppleve seksuell nytelse en gang i blant må ikke undervurderes da det setter i gang kjemiske reaksjoner som rett og slett får en til å føle seg godt. Det er derfor det er et stort fokus rundt det når man er yngre for å uskyldiggjøre det til en viss grad og normalisere det. Og det er også en stor grunn til at butikker som Vuxen eksisterer. Erotiske butikker har eksistert i lang tid, og dette er enda en. Vurderer du å kjøpe noe som kan livne opp hverdagen? Da kan Vuxen ha det du har vært ute etter. Det er verdt å ta en titt i det minste!

Ting å vite om Vuxen
Dette er et selskap som har eksistert helt siden 90-tallet, men da med et fokus på voksenfilmer. Derav navnet VuxenDVD, som det het da. Men det utviklet seg til å fokusere på andre ting og er nå i all hovedsak en butikk som selger sexleketøy. Det er kanskje fornuftig, da porno på nettet har gjort DVD-bransjen ganske overflødig. De er eid i dag av et selskap som heter PureFun, og produserer faktisk sitt eget merkevare. Det gjør de både for han og henne, under navnet Passion by Sweden.

En av fordelene ved å handle hos Vuxen er at forsendelsene er anonyme og diskrete, og blir sendt samme dag om du har bestilt før 14.00. Av det vi kan se så tilbyr de ikke gratis frakt dog, og om de gjør de har de en relativt høy grense. Men om du først har lyst til å kjøpe noe kommer nok ikke frakten til å stoppe deg!

Stort utvalg i sortimentet
På mange måte er det gøy å se gjennom produkter hos Vuxen, det er noe som definitivt kommer til å få deg til å bli interessert i å kjøpe noe. Det er jo den pirringen, og de selger sexleketøy både for han og for henne, for par, klær og undertøy og mye annet. På en måte er det jo best å bare ta en titt selv, om du er interessert så klart. Vi tror ikke du kommer til å bli skuffet over innholdet og så har de også ting for å gjøre selve sexen bedre. Et slags apotek om du vil, som har produkter som kan være til nytte for dere. Om du ikke har tenkt til å kjøpe kan det jo hende at du får noen gode ideer, da de også har en kategori som heter Inspirasjon. Så er jo resten opp til deg!

Har du kjøpt hos Vuxen?
Om du har og vil dele dine erfaringer vil vi gjerne at du gjør det. Del den informasjonen du er komfortabel med og du kan gjøre det anonymt eller under falskt navn om du vil. Da hjelper du våre andre lesere også!


Det mest solgte leketøyet i Norge