NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Venishe

  Hvem vil ikke skille seg ut fra mengden?

  Moter og det som er trendi kommer og går. Det er oftere slik også at folk som er redde for a skille seg ut ender opp med å se helt identiske ut til alle de andre i vennegjengen. Men det er jo ikke alltid så kjekt egentlig. Det er lettere å bli gjenkjent og husket om man bare står ut littegran. Det er da vanskelig til tider å finne klær i butikkene som ikke er helt like. Da er det kanskje nødvendig å lete andre steder. Venishe er et selskap som lager mote som hjelper å skille deg ut fra mengden. Les mer om selskapet her.

  Om Venishe

  Basert i Kina, og fokusert på internasjonal salg av mote, Venishe produserer klær som er veldig anerledes fra andre klesbutikker og nettbutikker. De tilbyr et stort utvalg av unike og oppmerksomhetsfangende klær til rimelige priser. Selskapet har sine egne fabrikker i Guangzhou og Quanzhou i Kina.

  Produkter og Tjenester hos Venishe

  Sjansen er stor at om du ser etter noe spennende og unikt så finner du det hos Venishe. De har et stort utvalg av klesplagg i en mengde farger. De har en rekke klær i trendi stiler og i fargekombinasjoner som er populære i dag slik som colour-block og pasteller. Selskapet har et stort utvalg av avslørende klær for dem som vil vise seg frem. De har en mange unike og stilige klær som passer til enhver personlig stil, spesielt for dem som vil ha noe som fanger oppmerksomheten. Det beste av alt er at klærne er veldig billige. Venishe har et stort utvalg av størrelser fra S til 6XL slik at deres klær passer til de fleste. På deres nettside finner man et størrelsesdiagram slik at man enkelt kan finne ut hvordan størrelsene er i forhold til andre internasjonale størrelser slik at du enkelt kan finne den rette. Venishe har ingen minimum krav for bestilling, og de leverer til de fleste land i verden. Leveringstid og kostnader varierer. Levering kan forventes mellom fem til 30 dager etter bestilling, og kommer an på hvor i verden man bestiller fra. Leveringskostnader varierer med vekt, distanse og relevante eksportavgifter per land. De tlibyr bytte av varer ved feil, men ikke ved feil størrelse, eller om man er misfornøyd med stoffet. Venishe forebeholder seg denne retten siden de har størrelsesdiagram og informasjon om hvilke stoff klærne er laget av. Kunder må selv betale frakt av retur. De har en grei og oversiktelig nettside med mye hjelpsom informasjon. De kunne derimot ha inkludert et diagram av leveringskostnader per land. De aksepterer de fleste betalingsmetoder inkludert for eksempel PayPal.

  Komplimenter, Klager og Tips til Venishe

  Hvem kan si nei til billige og stilige klær? Det er så mange bra selskaper på markedet som selger trendi klær til en rimelig pris. Men hvordan sammenlignes Venishe med andre? Har du erfaring med selskapet tidligere? Hvordan er størrelsene deres? Å lese en tilbakemelding fra tidligere kunder er en stor hjelp i dag. Skriv en liten kundeanmeldelse hos oss og gjør en forskjell for andre.

  Venishe
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Venishe

  Din rangering

  FAQ

  Er Venishe et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Venishe. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Venishe?

  Venishe opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Venishe . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!