Velosock

Alle kundeanmeldelser

Velosock

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 Anmeldelser

Fotball er i vinden som aldri før. I dag er det flere spillere enn noen gang, både gutter og jenter. Og da tenker vi ikke bare på...

Velosock

Er du en ivrig sykkelentusiast? Eller driver du kanskje med profesjonell sykling? En sykkel kan være en dyr investering dersom den skal være av høy kvalitet. Derfor er det selvfølgelig viktig å ta best mulig vare på den. Det finnes en rekke produkter for dette, men hvordan finner du frem til det beste selskapet? Ved å lese om andre kunder sine erfaringer med selskap som for eksempel Velosock er det mye enklere for deg å avgjøre hva som er det beste alternativet for deg. Les om tidligere kunder sine erfaringer på NorskeAnmeldelser før du handler!

Om Velosock
Velosock er en virksomhet som driver med salg av ulike tilbehør og beskyttelsesprodukter for vanlige tråsykler. Velosock er et privateid selskap som ble grunnlagt i Latvia i 2012. Selskapet har vunnet flere priser for produktene sine som for eksempel Tysklands designpris i 2020. I følge selskapet selv spesialiserer de seg i lagringsløsninger for syklene til profesjonelle syklister og personer som bruker sykkelen sin til et mer hverdagslig formål. Deres formål er å tilby produkter som beskytter sykkelen på best mulig vis både når det kommer til lagring og transport.

Produkter og tjenester av Velosock
Sortimentet til Velosock består først og fremst av ulike beskyttelsestrekk for sykler. Disse finnes i flere varianter av heldekkende og delvis dekkende trekk. De finnes til en rekke ulike sykkelmodeller og i mange ulike farger og mønster. I tillegg til å velge mellom mange ferdige trygg og design kan du også velge å lage ditt eget design. Dette gjør du enkelt på nettsiden ved å laste opp et bilde av ditt ønskede design og velge farger, designverktøyet lar deg forhåndsvise hvordan det ferdige trekket vil bli seende ut. I tillegg til beskyttelsestrekk selger nettbutikken også andre tilbehørsprodukter som for eksempel setetrekk, bagasjetrekk, ansiktsmasker mm. Dersom du har din egen nettside eller digital kanal kan du også samarbeide med selskapet gjennom deres Affiliate Marketing program. Her kan du tjene penger på å markedsføre produkter fra selskapet på din egen side, salg som genereres gjennom din markedsføring blir registrert slik at du kan motta kompensasjon for salget. Når du handler fra dette selskapet har du en fornøydgaranti på 30 dager som gjør at du i denne perioden kan henvende deg til selskapet dersom du ikke er fornøyd og sammen komme frem til en løsning. Nettsiden har sin egen bloggside der du finner informasjon og artikler om en rekke tema knyttet til sykling. Du kan også følge selskapet på sosiale medier som for eksempel Facebook, Twitter og Instagram.

Komplimenter, klager og tips om Velosock
Har du noen erfaringer med produktene til Velosock? Eller har du noen andre formeninger om dette selskapet? Vi vil gjerne høre om din tilbakemelding! For at du og alle våre lesere skal kunne finne frem til de beste nettbutikkene deler vi her informasjon og anmeldelser om ulike selskap. Vi setter derfor stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse om din opplevelse. Fortell gjerne litt om din erfaring med leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre.