Vape uten nikotin
Nettbutikker

Vape har blitt kjempepopulært i Norge, og det er et alternativ til sigaretter, som i stor grad er på vei ut. Det er rett og slett ikke attraktivt å inhalere røyk og ødelegge lungene sine. Dessuten er ikke nordmenn særlig positive til det avhengighetsskapende stoffet nikotin som de søker en sunn livsstil. E-cigaretter løser dette problemet.

Vaping som mange kaller det, lar deg fortsatt få den samme følelsen som røyking gir, og du kan dessuten eksperimentere med flere smaker. Det er enkelt å sette i gang med vape uten nikotin med dagens muligheter, og vi forteller deg her litt mer om hvordan en slik sigarett fungerer.

Hva er nikotin?

Nikotin er et stoff de aller fleste har hørt om. Det er særlig mye negativt assosiert med dette, da det er et avhengighetsskapende stoff. Best kjent er nikotin fra tobakken, der det i ferdig tobakk utgjør omtrent 2 % av massen. Det er et avslappende og stemningshevende stoff.

Stoffet påvirker det sentrale nervesystemet. Får en i seg for mye, kan dette få store helsekonsekvenser. Dessuten er det slik at nybegynnere kan få nikotinsjokk ved for store doser. Erfarne bruker vil måtte ha høyere doser for å kunne merke samme effekt som i starten.

Derfor bør du bytte til vaping uten nikotin

Det er få positive ting å finne ved røyking med nikotin i tobakken. Det samme gjelder for øvrig snus, som er langt fra uten sine problemer. Tyggetobakk og andre typer tobakk gir flere lignende problemer. Men folk flest liker jo å ha noe å kose seg med, og det er her vaping har blitt populært.

Disse små enhetene er enkle å ta i bruk, og de gir en fin smak og følelse. Dessuten er vaping et ganske rimelig alternativ sammenlignet med tobakken. Du kan også slutte når du vil, dersom det skulle være et ønske om det – uten at avhengigheten gjør det vanskelig for deg.

Hvilke smaker er best?

Det finnes utallige smaker innenfor vaping. For eksempel kan du prøve deg på vanilje eller bær, som er populære smaker blant mange. Begge kan fås uten nikotin, slik at du ikke trenger å bli avhengig. Det er også mange andre gode smaker.

Prøv deg frem, og se hvilke smaker du liker. Kanskje skal du prøve forskjellige smaker som dine venner har? Det er en kostnadsmessig smart måte å prøve seg frem på. Uansett, lykke til med vaping uten nikotin. Det er veien å gå for fremtiden!

Mer Nettbutikker