Urbanista

Alle kundeanmeldelser

Urbanista

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Xplora
Xplora
1 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo ExpressVPN
ExpressVPN
1 Anmeldelser

VPN ExpressVPN leverer Virtuelt Privat Nettverk, VPN, som gjør at du kan surfe trygt og anonymt på internett, uten at du trenger &arin...

Logo Voidu
Voidu
1 Anmeldelser

Det er mye en kan satse på som kanskje blir en suksess eller ei. En ting som er sikkert er at spill selger som aldri før, og...

Urbanista

I dagens samfunn er folk alltid i bevegelse, og de går fra en avtale til den neste. Om vi tar for oss en vilkårlig person og ser på hvordan dagen deres er samensett, vil det ikke være mye tomrom. For en bedriftsleder, familiemann og venn, vil han våkne rundt klokken 06.00, og fra der er det fullt kjør. Han kommer tilbake fra løpeturen rundt klokken 07.30, skynder seg gjennom badet og frokosten, laster barn A og tenåring A inn i bilen og skynder seg for å slippe dem på skolen før han drar på jobb. Kona minner ham om Teenager A sin fotballkamp om kvelden, og han gjør en mental notat til seg selv. Han kommer på jobb, hopper fra møte til møte, og når han setter seg ned, er det nesten på tide å hente barna (det er hans tur i dag). Skyte! Han kommer til å gå glipp av timeout med vennene sine (som lover å bli kjempegøy!) igjen, men plikten ringer. Han drar for å plukke barna, tar med barn A til balletttime og tar med tenåring A til fotballkampen sin, setter seg på tribunen mens han ser på sønnen sin trene. Han trenger virkelig å dekomprimere, men han har ikke favorittmusikken sin rundt seg, og han blir veldig grinete. Ovennevnte er et sanntidsscenario for hvordan en gjennomsnittlig prosentandel av individer tilbringer dagen. Vi vil ikke kjede deg om hvordan den grinete holdningen fører til en stor kamp med kone A om kvelden, som alle kunne vært unngått hvis han hadde hørt på favorittmusikken sin på et tidspunkt på dagen.

For du skjønner, musikk er en stressavlaster med en medfødt evne til å styrke et individs humør. Musikk reduserer angst, forbedrer trening, forbedrer kognisjon og gir komfort. Hvis bare Mr A hadde sin favorittmusikkspilleliste mens han gikk rundt i rutinen, hadde han kanskje ikke vært for stresset med det typiske urbane livet som var hans virkelighet. Urbanista er et merke som hevder å forstå den konstante bevegelsen til mennesker som bor i urbane områder og tilbyr produkter som vil hjelpe dem å få tilgang til favorittmusikken deres mens de er på farten. Men ikke bare ta ordene våre for det, les ærlige anmeldelser av Urbanista her før du vurderer å nedlatende dem.

Om Urbanista
Urbanista er et selskap som produserer lydprodukter for byboere som nesten alltid er på farten – noe som gjør det enkelt for dem å lytte til favorittmusikken sin uansett hvor de er uten å gå på bekostning av lydkvalitet eller stil. Selskapet ble grunnlagt i 2010 og har hovedkontor i Stockholm, Sverige.

Produkter og tjenester fra Urbanista
Merket tilbyr On-Ear og In-Ear kablede og trådløse hodetelefoner og øretelefoner, samt Noise Cancellation In-Ear og On-Ear øretelefoner. In-Ear-øretelefonene har også produktene Sports, Go-Fit og True Wireless. Selskapet produserer også høyttalere, ladekofferter, strømbanker og tilbehør. De tilbyr leveringstjenester.

Erfaringer med Urbanista
Har du prøvd ut noen produkter av Urbanista, eller kanskje du er en lojal kunde? Vi vil gjerne høre om din erfaring. Vil du anbefale dette merket til dine venner eller kolleger? Legg gjerne igjen en kundeanmeldelse av dine produktene og merket her, samt tips om hvordan selskapet kan tilby bedre tjenester for deg og andre.

Er du usikker på om Urbanista er merket for deg? Les anmeldelser fra kunder som tidligere har prøvd ut Urbanista, og les hva de synest.

Les anmeldelser om andre merker på Norskeanmeldelser.no