NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Upstairs

  Er du glad i å pynte litt ekstra når høytidene kommer? Både til jul og påske og til barnedåpen eller 50-årslaget? Er du opptatt av at hjemmet ditt skal føles lunt og hjemmekoselig? Med riktig belysning, puter og tepper? Samt at folk skal føle seg avslappet og komfortable når de kommer på besøk til deg? Kanskje er det viktig for deg å ha de nyeste og mest trendy dingsene? Eller noe helt unikt som ingen andre har? Sjekk ut andres anmeldelser her for å se om Upstairs kan ha tingene og utvalget du leter etter.

  Om Upstairs
  Upstairs er en butikkjede med 8 butikker i Norge samt en nettbutikk. Det ble startet i 1996 og kontoret og hovedlageret deres ligger i Kristiansand. De tilbyr litt av hvert i flere kategorier, men hovedfokuset ligger på gave- og interiørartikler. Upstairs håndplukker produkter direkte fra produsenten og unngår dermed fordyrende mellomledd for å holde prisene lave. Målet er å kunne tilby unike varer som kan passe inn i ditt hjem. De har et sterkt ønske om å være en annerledes butikk og jobber derfor hardt med å tilby produkter som ingen andre har. De tilbyr blant annet kaffe og te, bilder og rammer, kort og papirprodukter, kjøkkenvarer, krydder, kurver til oppbevaring, stearinlys, borddekor og all mulig pynt til enhver anledning.

  Produkter og tjenester
  Upstairs tilbyr alt mulig du måtte trenge til pynting av hjemmet på et og samme sted. Du kan bestille via deres nettbutikkUpstairs og få fri frakt dersom du bestiller for over 600 kroner. Overdimensjonerte varer er unntatt denne fri frakt-grensen. Deres vanlige fraktkostnad for kjøp under 600 kroner ligger på 99 kroner. Du kan også bestille hjemlevering for 149 kroner. De tilbyr i tillegg muligheten til handle på nett og plukke opp varene i din nærmeste Upstairs-butikk. De fleste varene deres ligger ute på nettbutikken, men de har naturlig nok et enda større utvalg i sine fysiske butikker. Du har 14 dagers angrerett på bestillinger gjort på nett i henhold til loven om handel på nett. Meld deg på deres nyhetsbrev fra hjemmesiden deres for å få oppdateringer og butikkens nyheter i innboksen din. Benytt denne epostadressen dersom du ønsker å kontakte Upstairs.no for mer informasjon og assistanse. De har dessuten en Facebook-side og Instagram hvor du også kan kontakte dem direkte.

  Ris og ros samt nyttige tips om Upstairs
  Har du handlet hos Upstairs? Da vil vi gjerne høre din mening om denne nettbutikken, uansett om det er gode eller dårlige erfaringer. Var det enkelt å bestille fra hjemmesiden deres? Er du fornøyd med varene du mottok i posten, levde de opp til forventningene dine slik de framsto i nettbutikken? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del din erfaring om Upstairs for å hjelpe andre potensielle kunder.

  Hva synes andre kunder om Upstairs? Les anmeldelsene om Upstairs.no her for å se om denne nettbutikken har produktene for deg.

  Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside.

  Jahvillani - Up Stairs (Official Lyric Video)

  Upstairs
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Upstairs

  Din rangering

  FAQ

  Er Upstairs et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Upstairs. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Upstairs?

  Upstairs opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Upstairs . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!