TVC-Mall

Alle kundeanmeldelser

TVC-Mall

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Xplora

Xplora

2 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo Björn Borg

Björn Borg

2 Anmeldelser

Björn Borg er en svensk klesbutikk som er oppkalt etter den svenske tennisspillerne Björn Borg. Klesbutikken startet i 1984 sammen med kl...

TVC-Mall

Dingser og gagdeter har blitt veldig viktige i vårt samfunn i dag, og nesten etthvert selskap som selger slike ting kommer til å ha suksess. Spesielt om det også inkluderer telefontilbehør, da "alle" har en smarttelefon nå til dags. Da er det ikke så rart at vi ser flere og flere kinesiske selskap dukke opp som gjør akkurat det. Det kan de gjøre fordi mange av produktene blir laget i Kina, noe som gjør at man kan kjøpe direkte fra produsent. TVC-Mall er et slikt selskap, og selv om det er visse ulikheter med en side som AliExpress, så forstår du raskt likhetene mellom disse to sidene når du ser de. Men la oss se litt nærmere på TVC-Mall og hva du finner der.

Om TVC-Mall
Dette er et ganske ungt selskap, da det ble grunnlagt i sin nåværende form 2008, og hvor de da selv lagde mobiltelefontilbehør. Det er sannsynligvis svært smarte mennesker som jobber i dette selskapet, da de kunne forutse den gigantiske veksten mobiltelefonimarkedet ville gå igjennom. Selve selskapet har også veldig stor suksess, og nettsiden TVC-Mall ble lansert i 2009. Så selv om selskapet er relativt ungt så er ikke nettsiden det. Den har du kunnet besøkt i ti år nå, så dette er et selskap man kan ha tillit til, relativt sett. 

Hva du får hos TVC-Mall
Som sagt så har TVC-Mall et hovedfokus på telefontilbehør. Og tilbehør er et nøkkelord her, fordi du kommer ikke til å finne den nyeste iPhonen eller Samsungen hos denne nettbutikken. Men du kan finne en haug av saker som kan gjøre bruken av disse produktene litt enklere og smidigere. Du kan altså bestille noe, kanskje et mobilskall, fra Kina for 10 kroner, i stedet for å betale 200-300 kroner i butikken. Det er en veldig god avtale, og du skal være klar over at de aller fleste av disse produktene som selges hos for eksempel Elkjøp er laget i Kina. Så det å gå direkte til kilden kan ha veldig store fordeler for deg, rent prismessig. Men de selger ikke bare tilbehør til telefoner da de også har varer for annen type aktivitet. Som for eksempel droner, leketøy, smykker, for babyer osv. Selv om deres begynnelse var i stor grad basert på mobiltelefoner så har dette vokst og vokst og nå er det likt sine konkurrenter, men med et litt større fokus på mobiltelefon. 

Fornøydhet med TVC-Mall
Dette blir et litt vanskelig spørsmål å svare på. Fordi man ville tro at de fleste er fornøyde med det de har fått fra TVC-Mall, spesielt på grunn av den lave prisen, og at det er direkte fra produsent. Men det at det er i Kina kan gjøre det litt vanskeligere å få hjelp, gjøre reklamasjon eller returnere vare. Så vi ønsker å høre fra så mange som mulig av dere som har brukt TVC-Mall og vil at dere forteller oss hva dere syntes om opplevelsen. Vi vil høre alt, både positivt og negativt så vi har et så godt bilde som mulig over selskapet!


Produkter fra TVC-Mall