NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser TVC-Mall

  Dingser og gagdeter har blitt veldig viktige i vårt samfunn i dag, og nesten etthvert selskap som selger slike ting kommer til å ha suksess. Spesielt om det også inkluderer telefontilbehør, da "alle" har en smarttelefon nå til dags. Da er det ikke så rart at vi ser flere og flere kinesiske selskap dukke opp som gjør akkurat det. Det kan de gjøre fordi mange av produktene blir laget i Kina, noe som gjør at man kan kjøpe direkte fra produsent. TVC-Mall er et slikt selskap, og selv om det er visse ulikheter med en side som AliExpress, så forstår du raskt likhetene mellom disse to sidene når du ser de. Men la oss se litt nærmere på TVC-Mall og hva du finner der.

  Om TVC-Mall

  Dette er et ganske ungt selskap, da det ble grunnlagt i sin nåværende form 2008, og hvor de da selv lagde mobiltelefontilbehør. Det er sannsynligvis svært smarte mennesker som jobber i dette selskapet, da de kunne forutse den gigantiske veksten mobiltelefonimarkedet ville gå igjennom. Selve selskapet har også veldig stor suksess, og nettsiden TVC-Mall ble lansert i 2009. Så selv om selskapet er relativt ungt så er ikke nettsiden det. Den har du kunnet besøkt i ti år nå, så dette er et selskap man kan ha tillit til, relativt sett.

  Hva du får hos TVC-Mall

  Som sagt så har TVC-Mall et hovedfokus på telefontilbehør. Og tilbehør er et nøkkelord her, fordi du kommer ikke til å finne den nyeste iPhonen eller Samsungen hos denne nettbutikken. Men du kan finne en haug av saker som kan gjøre bruken av disse produktene litt enklere og smidigere. Du kan altså bestille noe, kanskje et mobilskall, fra Kina for 10 kroner, i stedet for å betale 200-300 kroner i butikken. Det er en veldig god avtale, og du skal være klar over at de aller fleste av disse produktene som selges hos for eksempel Elkjøp er laget i Kina. Så det å gå direkte til kilden kan ha veldig store fordeler for deg, rent prismessig. Men de selger ikke bare tilbehør til telefoner da de også har varer for annen type aktivitet. Som for eksempel droner, leketøy, smykker, for babyer osv. Selv om deres begynnelse var i stor grad basert på mobiltelefoner så har dette vokst og vokst og nå er det likt sine konkurrenter, men med et litt større fokus på mobiltelefon.

  Fornøydhet med TVC-Mall

  Dette blir et litt vanskelig spørsmål å svare på. Fordi man ville tro at de fleste er fornøyde med det de har fått fra TVC-Mall, spesielt på grunn av den lave prisen, og at det er direkte fra produsent. Men det at det er i Kina kan gjøre det litt vanskeligere å få hjelp, gjøre reklamasjon eller returnere vare. Så vi ønsker å høre fra så mange som mulig av dere som har brukt TVC-Mall og vil at dere forteller oss hva dere syntes om opplevelsen. Vi vil høre alt, både positivt og negativt så vi har et så godt bilde som mulig over selskapet!


  Produkter fra TVC-Mall

  TVC-Mall
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om TVC-Mall

  Din rangering

  FAQ

  Er TVC-Mall et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om TVC-Mall. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr TVC-Mall?

  TVC-Mall opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie, Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til TVC-Mall . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!