ThriftBooks

Alle kundeanmeldelser

ThriftBooks

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Shopping4net
Shopping4net
5 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

ThriftBooks

Er du leselysten, ser etter en gammel bok, eller bare ønsker å kjøpe brukte bøker som å være mer miljøvennlig? Det er du ikke alene om. Med så mange forskjellige biblioteker, bokbutikker og brukt-bok butikker så går det raskt i surr også på den fronten. Det er ikke alle som tenker over hvor mange bøker som faktisk går rett i bosset. Hver gang en ny bok kommer ut, blir det gjerne lagd tusenvis kanskje millioner av kopier, men det er slettes ikke garantert at alle og enhver blir solgt. ThriftBooks er et selskap som kjøper bøker som ellers hadde gått i bosset, men ikke bare det så har de mye på lager som helt sikkert inkluderer boken du ser etter. Les videre under og finne ut mer. 

Om ThriftBooks
Selskapet ble opprettet i 2003 og er en nettbasert bokforhandler: Målet deres er å gi folk muligheten tl å lese mer og betale mindre. ThriftBooks selger også bøker på Amazon, eBay, Abe og andre kommersielle nettsider. 

Produkter og Tjenester hos ThriftBooks
Selskapet har bøker innen en rekke kategorier inkludert barnebøker, tennåringer og unge voksne, selv-hjelp, sakprosa og skjønnliteratur, mysterie og krim, skjønnliteratur og fantasi, romantikk, bøker med stort trykk, i tillegg til sjeldne og samlebare bøker. De har relativt lite informasjon på sin nettside når de gjelder levering og frakt. For eksempel har de ingen liste over leveringskostnader per land, eller om de i det hele tatt tilbyr internasjonal frakt på sine bøker. Levering i USA tar mellom 1 og 12 dager som kommer an på hvilke leveringsmetoder som er valgt. Levering til Alaska, Kawaii, Guam og Puerto Rico kan ta opp til 45 dager.  Kostnadene varierer fra 1.99 til 12.99 US dollar. Levering til Canada og internasjonal levering tar mellom10-20 dager og kostnadene er ikke listet på nettsiden, men blir desverre ikke kalkulert før man sitter på utsjekkssiden. Selskapet har derimot en mer imponerende liste av aksepterte betalingsmetoder som innkluderer de fleste kredittkort som Visa, Discover, JCB, Mastercard, American Express, i tillegg til Apple Pay, og Google Pay. De har en rotete nettside som tar en del leting for å finne frem til informasjon om levering og leveringskostnader, hvilke land som leveres til og hvor nye kunder kan forvente å måtte betale, noe som gjør det vanskelig for kunden å vite om ThriftBooks har et bra tilbud for dem. Annet enn dette har de en mange spørsmål og svar på sin kundeservice side. 

Komplimenter, Klager og Tips til ThriftBooks
Har du lyst på stort utvalg av bøker som du kan velge mellom? Da har du kanskje komt borti ThriftBooks? Du kan hjelpe potensielle kunder å kjøpe fra en god forhandler eller styre unna en dårlig løsning. Det er ikke enkelt å være ny kunde uten å høre fra andre som har erfaring. Man går veldig lett på en smell om man ikke har tilgang til hva andre folk tenker om selskapet etter sine opplevelser. Din tilbakemelding er gull verdt for oss, og tar bare et par minutter. Skriv en liten kundeanmeldelse hos oss her i dag.