TheDoubleF

Alle kundeanmeldelser

TheDoubleF

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

TheDoubleF

På leting etter et moteselskap som lar deg uttrykke deg slik du føler deg? Mote er en form for kunst. Det som er så flott med klær er også det at man bruker dem hver dag. Hver eneste dag kan vi uttrykke oss litt anerledes enn i går. Kanskje man føler at man har ekstra selvtillit, eller kanskje man ønsker å justere litt på hvordan vi blir oppfattet. Hva enn det er, og hvem enn du er, så er mote noe alle kan bruke til å uttrykke seg akkurat slik man vil. Om man jobber med potensielle klienter eller selger et produkt er utseende ett av de viktigste verktøyene vi har for å overbevise andre om at de vil ha akkurat det vi tilbyr. Thedoublef er et selskap som har klær av en rekke stiler, materialer og farger. Vil du finne ut mer må du gjerne lese videre under. 

Om Thedoublef
Thedoublef er en italiensk leverandør av moderne mote antrekk og klesplagg, samt merkeklær fra kjente italienske designere med sin nettbutikk som var opprettet i 2017. Thedoublef nettsiden er eid av Follie Follie, som var opprettet av Lucia Galli og hennes ektemann Guiseppe på 70-tallet i Mantua, Italia. 

Produkter og Tjenester hos Thedoublef
Thedoublef er leverandør av luksuriøse og kjente designer merker fra Italia til menn og kvinner. Hos Thedoublef finner man merker som Alexander McQueen, Bottega Veneta, Gucci, Off-White, Palm Angels, Prada, Stone Island, Saint Laurent, Balenciaga, Moncler, Dsquared2, Valentino, og mange flere. Selskapet selger klær som jeans, bukser, skjørt, t-skjorter, skjorter, vinterjakker, kåper, frakker, hettegensere, blazere, strikketøy, kortbukser, hatter, luer, kjoler, bluser, skinnjakker, faux fur jakker, av materialer som denim, silke, skinn, ull, cashmere, joggesko, heler, balettsko, hverdagssko, og mer. Thedoublef selger også en rekke tilbehør av designer merker inkludert øreringer, øredobber, solbriller, strømpebukser,  håndvesker, skuldervesker, lommebøker, armbånd, halskjeder, skjerf, hårbøyler, ringer og mye mer. Som forventet er prisene på alle merkevarer veldig dyre. Av egne produkter er prisene noe rimeligere. 

Aksepterte betalingsmetoder inkluderer Amex, Mastercard, Maestro, Visa, Apple Pay, PayPal, Doscover, JCB, Klarna og mer. Selskapet tilbyr 14 dagers enkel retur. Fraktkostnader er gratis ved bestillinger over en verdi av 300 EURO. Det er ikke informasjon tilgjengelig om leveringstid og kostnader på nettsiden ettersom de foreløpig har et teknisk problem med sin frakt side. Thedoublef har en fin og moderne nettside, men kunne vært mer brukervennlig ettersom det moderne preget tar litt overhånd. 

Komplimenter, Klager og Tips til Thedoublef
Gira på italiensk designer klær? Det er du jammen ikke alene om. Italienske designer merker har tatt verden med storm. Det er derimot ikke alle som er lommebok til å kjøpe disse varene selv. Er du en av de som har det? Hos oss kan du skrive en tilbakemelding om din erfaring med Thedoublef. Hvordan er varene priset sammenlignet med lignende selskaper? Er varene av god kvalitet slik de påstår? Hvordan er frakt, kostnader og tid? Har de god kundeservice? Tilbyr selskapet internasjonal frakt? En kort kundeanmeldelse kan gjøre en stor forskjell. Du kan hjelpe andre å prøve det ut eller styre unna.